Пиян мартенчанин вилнее в болницата докато го лекуват с изгаряния

2
Млад мъж от Мартен блъскал лекарите и обиждал персонала на болницата в Русе
Млад мъж от Мартен блъскал лекарите и обиждал персонала на болницата в Русе Снимка: Dunavmost, архив

Млад мъж от Мартен блъскал лекарите и обиждал персонала на болницата в Русе

Около 23:10 часа в неделя, екип от Второ РУ е изпратен в русенската болница „Канев“, след сигнал за агресивно поведение от страна на пациент. При отиване на място, екипът е бил посрещнат от дежурен лекар, който обяснил на униформените ситуацията.

Медикът  разказал, че  мъж на 31 години от град Мартен е трябвало да бъде приет за лечение в хирургичното отделение на болницата. Пациентът е  бил във видимо нетрезво състояние, с обгаряния по тялото, които получил по-рано през деня. Първоначално медиците обработили раните на пациента, след което той дал устно съгласие да бъде приет в хирургично отделението, но когато се стигнало до настаняването му започнал да се държи арогантно спрямо медицинския персонал.

Мъжът започнал да ги обижда и да отправя всякакви нецензурни реплики, после отказал да бъде приет, като си махнал абоката и на излизане блъснал лекаря.

Сигналът е бил документиран от полицията, докладван е на дежурен прокурор и по него е започнала работа, в хода на образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ, за престъпление по чл.325, ал. 1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук