Питбул напада хора и животни във Враца

0
Питбул нападна млада жена и нахапа малкото ѝ куче във Враца
Питбул нападна млада жена и нахапа малкото ѝ куче във Враца Видео: NOVA

Питбул нападна млада жена и нахапа малкото ѝ куче във Враца

Животното е с няколко шева на лицето, а стопанката му е с драскотини по тялото. Какво се е случило и къде е бил стопанинът на агресивното куче?

С моето куче минавахме от тук, за да стигнем до поляната, другото куче също беше с дълъг повод. Собственикът не беше сложил намордник на кучето. Двете кучета се сбиха по средата на улицата, като другото го нахапа по устата”, разказа Ивелина Стоянова, цитирана от NOVA.

Това не е първият инцидент на това куче. То често напада други кучета и разкъсва котки. Но собственикът не предприема никакви мерки. „Апелирам община Враца да се самосезира и да санкционира всички тези собственици.” Това разказа Стоянова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари