Питбул нахапа велосипедист в Пловдив

1
Инцидентът се е случил в центъра на града
Инцидентът се е случил в центъра на града

Инцидентът се е случил в центъра на града

Нов епизод от серията нападения от куче от бойна порода. Питбул нападна и нахапа колоездач в Пловдив. Пострадалият мъж е с разкъсана ръка. Инцидентът се е случил в центъра на града на метри от болница „Васил Априлов”.

Съпругата на пострадалия публикува пост, чрез който се опитва да намери кадри от охранителни камери на същата улица, за да бъдат разпознати собствениците на кучето.

„Завчера вечерта, около 19:00 часа, имаше една жена с питбул, който беше с повод, но нямаше намордник. Спрях, за да се разминем. Тогава кучето скочи и ме захапа за ръката”, разказа Диан Иванов.

Потърпевшият обяснява, че в случая не е имало как да избяга, предава NOVA.

„Захапа ме за ръката, а собствениците стояха и гледаха. После ме попита: „Какво стана, ухапа ли ви?”. Бях шокиран от нейната реакция. Една медицинска сестра беше наблизо и мина да ме пита дали може да ми помогне”, разказа мъжът.

Докато той се опитвал да се обади на жена си, за да го прибере, жената с кучето, което била и с дете с нея, си тръгнали, разказва още Иванов.

Той се е свързал с адвокат и ще потърси жената с кучето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 31
    3
    Аз
    Мама ви да еба, кучкари-комплексари! Като искате огромно псе – дръжте си го затворено в къщата/апартамента, да ви пикае и сере на воля и да затънете до ушите в пикня и лайна! Нашите деца, родители, а и ние не сме длъжни да ви търпим лаещите и хапещи помияри 24/7, 365 дни в годината! Криминализиране отглеждането на агресивни породи, евтаназиране на песовете като при бай Тошово време и ГЛОБИ, ГЛОБИ, ГЛОБИ и ЗАТВОР за кучкарите, отглеждащи такива породи!
  • -14
    2
    Гошо куче лошо
    Защо никой не демонизира ротвайлерите или доберманите или пък немските овчарки. Те са сигурно много по-безопасни. Кучето не може да се охлажда с намордник и не може да диша добре. Просто трябва да има обучение и/или доказан опит в отглеждането на волево куче. Отделно за всяко следствие си има и причина. Никой не говори как се е стигнало до тази ситуация.
  • 18
    1
    Курамиянко
    Крайно време е да се внесе закон за тия малоумници с питбули. Глоби, глоби и пак глоби за собствениците на кучета без намордници!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари