Писмо на един бивш ученик от гимназията по Механотехника

11
Господин Райнов, ние сме бъдещето на тази нация и виновни за нашия провал не са само родителите, но и такива учители и директори
Господин Райнов, ние сме бъдещето на тази нация и виновни за нашия провал не са само родителите, но и такива учители и директори

Господин Райнов,

Мой приятел настоящ ученик от ПГ по Механотехника “Юрий Гагарин“ Русе, ми се обади много притеснен за ситуацията в училището след публикуването на вчерашната статия в медийното пространство.

Директорката Димитрова направо е изпаднала в шок, че някой е дръзнал да каже най-после истината за това училище.

Започнала по всякакъв начин да търси „КОЙ Е ТОЙ?

Това не е най-важното, а има ли истина в написаното е по-важно.

Дипломирах се 2016 година, сега продължавам образованието си във висше учебно заведение. Постигам всичко с много труд благодарение на родителите си ,че са ме възпитали така.

В моите пристави тази госпожа ще остане само като един добър преподавател по математика, докато ми преподаваше като учител, след това тя напусна училището, като ни се кълнеше,че никога няма да се върне в това „ЗАГУБЕНО УЧИЛИЩЕ“. Но не удържа на думата си и се върна на „БЯЛ КОН“.

И ПЪРВОТО КОЕТО НАПРАВИ Е ДА РЕМОНТИРА КАБИНЕТА СИ И ДА СИ КУПИ НОВИ МЕБЕЛИ, А НИЕ СЪБИРАХМЕ ПАРИ ЗА ХАРТИЯ, ЗАЩОТО НЯМАТ КАНЦЕЛАРСКИ МАТЕРИАЛИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ.

Така беше при мен, но нищо не се е променило. пак класните събират пари

За да си купят листи за размножаване на материали и други консумативи.

Вярно е при нас също имаше проверки за посещаемост, но винаги ДИРЕКТОРЪТ БЕШЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАН ОТ ГОСПОДИН РАЙНОВ, ТЕЛЕФОНИТЕ ЗВЪНЯХА И НИ СЪБИРАХА. ПОСЛЕ ВСЕКИ ПО ПЪТЯ СИ НА ЗАНИМАНИЯ, А НЯКОИ ОТ НАС ХОДЕХА НА РАБОТА.

Сега всички виждат, че зимата е студена стаите са студени вярно е, но друго е по важно МОРАЛА НА ЕДИН ДИРЕКТОР. Не можеш да се обръщаш към майката на моя приятел с думите „ЕЛАТЕ НА СРЕЩА С ТЕРМОМЕТЪР И ОЧИЛА“. Значи тя не си задава въпроса какво правя като ДИРЕКТОР ЗА ТЕЗИ ДЕЦА. Не можеш да виждаш учителя в пушалнята, а да има час и ти да сядаш и пушиш до него нали му плащаш за този час!

Вярно е, че няма професионално образование колкото и да се кълнете госпожо Директор, а само плащане на заплати.

Защо не се замислите какво прави това училище или чакате поредния проект?

Да отидете в чужбина на разходка при учениците си нали ние учениците Ви осигуряваме тези възможности. ИМА УЧЕНИЦИ, ИМА ЗАПЛАТИ ИМА И ДИРЕКТОР ДА СТОИ В НОВ КАБИНЕТ, А ДА КАЗВАТЕ НА ВСИЧКИ ЧЕ ПРАВИТЕ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ.

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ОСТРИЯ СИ ТОН ГОСПОДИН РАЙНОВ, НО МИ Е ОБИДНО ДА КАЗВАТ, ЧЕ СМЕ ГАМЕНИ, НЕГРАМОТНИ - НЕ, НИЕ СМЕ БЪДЕЩЕТО НА ТАЗИ НАЦИЯ И ВИНОВНИ ЗА НАШИЯ ПРОВАЛ НЕ СА САМО РОДИТЕЛИТЕ, НО И ТАКИВА УЧИТЕЛИ И ДИРЕКТОРИ .

С уважение Бивш ученик от ПГМТ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари