Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Писмо до г-н Стоилов: Защо виждаме резултати за несвършена работа?

0

Здравейте, г-н Стоилов

Аз не съм от Русе, но по стечение на обстоятелствата живея в града последните 8-9 месеца с идеята да развия компанията, която стартирах преди време.

Като гост на града и като Българин, смятам, че е добре да получите една отрезвяваща обратна връзка, под формата на въпроси.

Можете ли да ми отговорите какво още чака обществената фирма, която би следвало да обслужва град Русе за поддръжката на дърветата в града и почистването на изпочупените от тях клони? Вече 3 седмици изминаха откакто последният сняг се стопи! 3 седмици - това са 21 календарни дни, минимум! 

Защо виждаме резултати за несвършена работа??

Защо трябва да има репортажи като този от линка по-долу??

https://www.youtube.com/watch?v=MpmQcbu9Hgc&feature=youtu.be&list=PLUSdgByCU-pspYOHTgs7105nOTPaHv-XM

Прилагам снимки на клони или остатъци от дървета, които седят и чакат да бъдат почистени от отговорните лица, на които вярвам им се плаща по договор с Общината. 

Локация - кв. Възраждане. 

Вярвам, че ако се разходите ще намерите подобни камарки и в другите квартали на град Русе, г-н Стоилов

И като говорим за кв. Възраждане - там, до Руското консулство имаше един тенис корт в окаяно състояние, който бе разкопан и вече май пети месец стои покрит с едър бял чакъл. Там ще се случи ли нещо добро или ще чакаме следващата Ви кампания?

Моля Ви, покажете, че слоганите от последната Ви кампания (за "видимите резултати") не са предизборен PR. Защото точно на това приличат с набързо откритата нова зала, която с обкръжаващата я действителност отвън не личи да е много завършена, а щом човек влезе вътре и усети приятния аромат на скоро положен бетон, още повече се чуди къде всъщност отива.

Един път вече се изложих пред мои чуждестранни гости като ги заведох на културно мероприятие в тази обстановка и не възнамерявам да повторя, ако ще и Лайза Минели да дойде да пее!

Защо пиша на Вас ли? Защото Вие сте Управител на фирма "Община Русе" и всички нейни дирекции, служби и т.н. би следвало да бъдат контролирани и проверявани от Вас. Елементарна управленска логика, за която би могъл да Ви посъветва и Вашия познат г-н Зигфрид Щайнер, при видяхме, че сте провели предизборна агитация. Същият този г-н Щайнер на развален Български ще Ви каже, че работникът не е виновен, а отговорността носи неговият ръководител. 

Надявам се, че занапред ще виждаме резултатите от добре свършена работа - както Русенците, така и гостите на града като мен. И подобни издънки, като тези на снимките, няма да се случват. 

Поздрави, 

И. Георгиев

Автор: И.Георгиев
(Автор: И.Георгиев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари