Пищова: Пристигнах, ще ви разцепя от секс, момиченца

0
Митьо Пищова отново остана верен на стила си и обяви, че причината за визитата му по морето са жените
Митьо Пищова отново остана верен на стила си и обяви, че причината за визитата му по морето са жените

Плейбоят ще гастролира 3 месеца на Южното Черноморие

Митьо Пищова пристигна в Бургас и се разположи в култовото заведение в центъра на града – бар „Силвър”. Плейбоят отново остана верен на стила си и обяви, че причината за визитата му по морето са жените.

„Взел съм стая в популярен хотел в Слънчев бряг. Три месеца ще се отдам на групови изпълнения с красиви момиченца. Ще ги разцепя от секс. Имам да наваксвам”, каза Пищова.

Докато разговаряше с нас, към компанията се присъедини красива бургазлийка. Плейбоят обаче отказа да позира с нея, защото си имала приятел, който щял да й се кара. Само миг по-късно Пищова забрави задръжките и извади от джоба си дебела пачка с пари и с усмивка я размаха във въздуха.

Тя не слизаше от лицето му, дори когато засегнахме темата за здравословното му състояние. Зевзекът изглеждаше видимо отслабнал, а в непосредствена близост до него стоеше специален бастун.

„Направиха ми операция на крака. Имах проблеми с менискуса, но ми замърсиха кръвта и 8 месеца висях по болници. Сега обаче съм напълно възстановен и готов за нови подвизи. Ще организирам конкурси за красота по морето и нямам търпение да се запозная с много нови красиви момиченца”, разказа Пищова.

Той обяви, че наесен отново ще се кандидатира за кмет на Велико Търново – за шести пореден път. До тогава вече щял да хвърли бастуна и да скача като жребец. За това щяла да му помогне терапията с родни красавици по Южното Черноморие.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари