Почина мъжът, който преспа с 6000 жени

2

Той е красив италианец с чаровна усмивка и стегнато тяло.

Грабвал погледа на всяка жена на улицата, а след кратък разговор с него тя била готова да влезе в леглото му и да му се отдаде изцяло.

Наричат го Ромео от Римини, но за няколко години известността му се простира далеч извън Италия, пише 168 часа. Стига се дотам, че в шведски град била издигната восъчна фигура в негова чест.

Маурицио Занфанти прави бляскава кариера в ролята на сваляч. За по-малко от 50 години, той успява да преспи с над 6000 жени. Съвременниците му го описват като същински Аполон - рус, синеок, с перфектен карамелен загар.

Бурният му живот продължава и до самия край. Занфанти издъхва на 63-годишна възраст в леглото си след секс с 23-годишна румънска девойка. Докато я засипвал с ласки, той получил сърдечна криза. Дамата изпаднала в шок, извикала медици, но те не могли да съживят плейбоя и констатирали смърт от сърдечна недостатъчност.

"Правихме секс, след което спря да диша. Умря, правейки това, което най-много обича", споделя пред италианските медии румънката.

Девойката и Занфанти се познавали от няколко години и се виждали винаги когато тя била в Италия. Дамата споделя още, че макар двамата да имат близо 40 години разлика във възрастта, Занфанти е един от най-добрите любовници, с които някога е била.

Бляскавата му кариера на сваляч стартира през 70-те години, когато е едва 17-годишен. Младият Маурицио започва работа в нощния клуб Blow up като промоутър, който стои пред вратата на заведението и приканва хората да влязат.

През 80-те години славата му се разраства и най-престижните заведения на Италия били готови да плащат хиляди на красавеца, за да стои пред вратите им и да сваля дамите. Постепенно донжуанът вижда в работата си възможност да завързва кратки връзки и по думите му успява да преспи с по 200 жени всяко лято. Рядко бил само с едно момиче на вечер. В свои интервюта обаче плейбоят е категоричен, че винаги се е отнасял с уважение към жените и преспивал само с тези, които наистина са оставяли следа в сърцето му.

Женските сърца италианецът печелел лесно. Чаровната му усмивка карала всяка дама да се съгласи да влезе в клуба. Занфанти на секундата й поръчвал питие, а само след няколко часа я изпращал от хотелската си стая.

"Винаги съм си харесвал работата. До последно работех като промоутър в заведения. Никога не ми е било трудно да накарам красавиците да влязат с мен в клуба, пък после и под завивките. Обичам си работата. Дори и на 60 години пак нямах слаб сезон с жените. Все ме питат какво тренирам и аз все казвам, че във фитнес зала не съм влизал. Виж, под завивките правех чести тренировки", коментира с чувство за хумор в едно от последните си интервюта италианският сваляч.

През лятото Занфанти работел в Италия, а през зимата заминавал за скандинавските страни, където бил част от атракциите на туристическите агенции. Там той продължавал кариерата си на плейбой, а славата му се разраствала с всяка изминала година.

Тя излязла извън Италия и жени от Германия, Швеция и други северни страни идвали специално за него в Римини. Така, докато в началото той свалял жените, впоследствие те сваляли него.

През 80-те години десетки клубове искали да наемат Занфанти на работа, дамите се надпреварвали коя да бъде с него, а медиите го търсели за интервюта. През 1986 г. италианското издание "Еспресо" го нарича "най-успешния любовник на Италия" Дори италиански политици признават, че обикалянето на Маурицио из скандинавските страни е принос за туризма на страната, защото после девойките неизменно пристигали в Италия.

Кметът на Римини също споделя, че в миналото славата на града се е дължала в голямата си част на красавеца. Той направил изключително популярни нощните заведения, където не спирали да пристигат туристи от цяла Европа. Необузданият секс обаче донесъл и лоша слава за Маурицио Занфанти. В редица медии се появила информация, че красавецът е болен от СПИН.

"След бума на болестта през 80-те години, разбира се, се появиха слухове и за мен. Винаги носех в портмонето си бележка с подпис и печат от моя лекар ми, че не съм болен. Никоя жена, готова да си легне с мен, не пожела да я види. Имаха ми доверие", коментира Занфанти. До последните си мигове, италианският плейбой е изключително популярен. И ако в началото му се е налагало да сваля красавици, за да ги вмъкне в леглото си, то през последните си години Маурицио е изключително търсен от жените.

Разбира се, имало такива, които си съчинявали, че имат деца от него, за да го изнудват за пари. Други пък го посещавали, защото майките им разказвали как са си прекарвали летата с италианския плейбой.

През 2014 г. той все още не е забравен, но споделя пред вестник "Билд", че обмисля да изостави кариерата си на сваляч, защото се чувства твърде стар. Очевидно не е успял да изпълни плана си, защото издъхва, докато е в леглото с 23-годишна. Красавиците не оставиха плейбоя и в последния му път. В италиански медии се появи информация, че на погребението на Занфанти са се появили поне пет дами от скандинавски произход, дошли да се сбогуват с красавеца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари