Писателят Христо Стоянов: България се е превърнала в отделение за психично болни. Затворете я

4
Трябва да бъде пазена най-внимателно с оглед неразпространение на болестта, допълва публицистът
Трябва да бъде пазена най-внимателно с оглед неразпространение на болестта, допълва публицистът Снимка: Фейсбук

БЪЛГАРИЯ Е ПРЕВЪРНАТА В ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ПСИХИЧНО БОЛНИ... ЗАТВОРЕТЕ Я...

От всички действия на Кирил Петков и Бойко Рашков през последните няколко дена става ясно, че това са хора не с психически отклонения, това са хора с тежки психични заболявания.

Не е ли време да бъдат въдворени на принудително лечение в съответните болници за душевно болни... Ако те не бъдат вкарани там само показва, че цялата нация е с дълбоки психични отклонения, щом позволява да бъде водена от тежко болни...

Имам усещането, че България се е превърнала в отделение за психично болни и трябва да бъде пазена най-внимателно с оглед неразпространение на болестта.

(Психичните заболявания са най-прилепчивите и за това можем да съдим по движението на нациите след хора с психични заболявания като Хитлер, например...)

Христо Стоянов, писател /Фейсбук/

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    darkaveng
    И Хр. Стоянов е?
  • 4
    2
    русенец
    Вярно е, но затова са виновни идиоти като теб! Щом смяташ, че с шкафчето на Борисов няма проблем, какво да обсъждаме. Или и ти предъвкваш глупостта, че всичко е постановка и няма нищо доказано. Точно такива измислени писатели като теб превърнаха държавата в психиатрично отделение.Трябва да си съвсем пропаднал и без грам морал за да защитаваш простака с мутренското шкафче! И един въпрос с не повишена трудност. Знаеш ли любезни писателю кой в България спи с пищов на шкафчето си? Сещаш ли се, или ти трябва жокер?!
  • 1
    1
    Стоян
    Прав е,около нас само психиатри,идиоти ,простаци и неуравновесен и емоционално и психически болни хора ,малко са милите и любезни хора,за тази ситуация са виновни дебелите от ГЕРБ,за затвор за!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари