Пинк прекрати концерт, след като фенка започна да ражда

0
Изпълнителката на "So What" изнасяше концерт в Сидни, Австралия
Изпълнителката на "So What" изнасяше концерт в Сидни, Австралия Снимка: AP Photo / Jordan Straus

Изпълнителката на "So What" изнасяше концерт в Сидни, Австралия

Пинк прекрати шоуто си, тъй като забеляза, че жена ражда в "погото" на концерта, предаде БГНЕС.

Изпълнителката на "So What" изнасяше концерт в Сидни, Австралия, за първи път от шест години насам. Докато пееше "Our Song", тя беше предупредена от феновете, че жена ще ражда.

В крайна сметка един медик изкара бъдещата майка от залата в инвалидна количка. Майката изглеждаше в добро настроение, защото махаше на тълпата, докато си тръгваше.

"Алесия или Алекс се ражда в момента?" Пинк изкрещя от сцената. 44-годишната певица имаше предвид рожденото си име Алесия Бет Мур.

След това тя каза на феновете: "Сякаш не трябва да гледаме." След това се пошегува: "Всички ѝ дайте лично пространство!"

Бъдещата майка сякаш не реагира, а Пинк беше чута да се опитва да провери дали бебето се е родило точно в този момент. "Тя не е родила бебето току-що, нали? Бебето тук ли е? Не? Добре", каза тя, преди да добави: "Поздравления!"

Пинк има две деца - Уилоу Сейдж Харт, на 12 години, и Джеймсън Муун Харт, на 7 години. Те са от съпруга ѝ, професионалния състезател по мотокрос Кери Харт, за когото се омъжи през 2006 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари