Певицата Сибила Серафим е била пребита от бившия си приятел

0
От 10 дни певицата е в болница със счупена тазобедрена става
От 10 дни певицата е в болница със счупена тазобедрена става Снимка: YouTube

От 10 дни певицата е в болница със счупена тазобедрена става

Певицата Сибила Серафим е била пребита от бившия си приятел. Това твърди самата тя. Певицата е солистка на бандата "Виолетов генерал", нашумяла още в края на 80-те.

В ефира на bTV тя разказа, че е имала връзка с въпросния мъж преди 10 години, като и тогава също се е случвало да е агресивен. Сега я е нападнал в центъра на София. Вече 10 дни тя е в болница.

„На 6 ноември се прибирах към вкъщи и бях нападната на улицата от моя бивш приятел. Това се случва в София на пресечката между бул. „Дондуков“ и ул. „Кракра“. Бяхме заедно на парти за рожден ден, но не заедно като заедно, а всеки поотделно беше отишъл при наш общ приятел. На прибиране, когато пресичах улицата той ме догони и измърмори нещо. Аз си изваждах телефона. Той го изби от ръката ми и го взе“, каза Сибила Серафим.

Нападението става около полунощ.

„Побягнах неистово към тъмната улица „Янко Сакъзов“. Догони ме. Казах му да ми върне веднага телефона. Той го държеше високо. Замахнах, бях бясна, да си взема телефона и в този момент получих такъв безумен удар, толкова силен, че излетях“, добави тя.

„Най-скандалното за мен е това, че той не осъзна, че трябва да извика бърза помощ. Продължаваше да се опитва да ме вдига, да ме дърпа и да ми казва, че съм актриса, която играе. Хората около мен също успя да ги убеди. Те минаваха. Спираха“, посочи певицата.

Когато идва екип на Спешната помощ става ясно, че има счупена тазобедрена става. Ставата ѝ е била сменена с изкуствена, а Сибила остава в болница „Пирогов“. Има и счупено рамо.

„Аз се опитах да се предпазя, но ме застигна 10 години по-късно. 10 години минаха от раздялата. Причината е неговият характер и това, че аз живея живот, в който той не е и няма как да бъде. Той казва, че много ме обича и съм жената на живота му. Явно това е начинът да го покаже. Подадени са сигнали до МВР, ще има и дела. Аз ще се боря за всички жени, които са жертви на такива безумни посегателства. Дори да не са възпитани тези мъже в мъжка доблест и нравственост, законът трябва да ги превъзпита. Няма друг начин“, подчерта певицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Да ви кажа
    "тъмната улица „Янко Сакъзов“", не е точно уличка, а изключително добре осветен булевард! А Сибила е легендарно пиянде и друсалка. И изобщо няма да се изненадам ако направо е паднала и се е потрошила. И ако за някоя гадост бившия е бил наблизо и се е опитал да я вдигне - ето ти от къде ще дойдат парите за ставата.
  • 0
    2
    До 1
    Статията не е за майка ти, че да говорим за курвата от квартала. За друга жена става въпрос, не за твоя роднина :)
  • 1
    1
    Ей драскачите
    Какво целите с тия пропагандни съчинени статии- тая била пребита, другата пък линчувана. Докато не я прокарате тая истанбулска конвенция няма да мирясате. Съответно и ще ви се плаща да облъчвате хората. То, че оная била ку.ва и овършала квартала преди да изяде шамара , никъде го няма в историиките ви нали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари