Момче е с тежка травма, след като беше нападнато посред бял ден в София

0
На Александър му предстои тежка операция на крака
На Александър му предстои тежка операция на крака Видео: bTV

Днес на Александър му предстои тежка операция на крака

Група деца е нападната посред бял ден в София. 14-годишно момче е в болница със счупена тазобедрена става след инцидента, който се случва на метри от оживен търговски център – пред много очевидци и камери. Никой не помага.

Днес на Александър му предстои тежка операция на крака. Надяваме да мине успешно и да може да се възстанови напълно. Нападението е извършено в събота следобед около 16:00 часа“, разказа бащата на пострадалото момче Георги Гинев, предаде bTV.

Александър бил с приятели, когато е група роми им казва да отбият по друга пресечка и започва да ги преследва – вероятно с цел грабеж. Пострадалото момче е ударено отзад. Той е спънат и пада.

За щастие се намесва продавач от магазин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Aramco до 2
    А Съдебната с-ма къде я забрави? Тя е главното! Трябва да е на 1-во място в списъка ти. Корупцията и заверата там са неписано правило. Хроничната липса на справедливост и вечно беззаконие от страна на ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ откъм рушвети изроди трови обществото и възпира всякакво развитие и напредък. Корупцията и шуробаджанащината са пропили всичко от най-високо до най-ниско ниво в обществените структури. Правова държава, ама друг път..
  • 6
    2
    Русе
    В истинските демокрации има специални звена (агенции), които решават важни въпроси НЕ според закона, а според морала на едно общество!!! Но явно сме мноооого "в ляво" от демокрацията. А няколко въпроса имат спешна нужда от решаване: 1.Ромската наглост и беззаконие. 2.Точене на ДДС, за което не се говори от поне 2г. 3.Безсрамен лобизъм на политиците. 4.Овладяване на митниците, ДАНС, полицията. 5.Здравната каса.....
  • 18
    1
    dgd
    Няма полезен ход тука. Ако счупиш крака на цигането ще те изкарат расист по дойче веле. Като счупят крака на сина ти чакаш "полицията да си свърши работата". Те ако са под 18 години ще ходят на възпитателно дело в МКБППМН и там ще разберат, че нищо не може да им се случи и пак по старо му. Единственото решение е да се върне бай Тошо на власт. Тогава се биеше сериозно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари