Петте типа жени, по които мъжете си падат

1
Когато искате да задържите вниманието му, не е нужно да залагате на оскъдно бельо и приятен аромат
Когато искате да задържите вниманието му, не е нужно да залагате на оскъдно бельо и приятен аромат

Мъжете имат своите ясно изградени представи за това каква жена имат.

Учените са установили, че има пет типа жени, които са най-предпочитаните от силния пол, пишат от Ezine.bg

Когато искате да задържите вниманието му, не е нужно да залагате на оскъдно бельо и приятен аромат. Мъжете са привлечени от много по-различни неща. Ето кои са петте типа жени, които винаги улавят вниманието на силния пол:

Жените с пропорционално тяло

Най-привлекателните жени имат пропорционални талия, ханш и бедра. В съзнанието на мъжа женското тяло се свързва със здравословното състояние и плодородието. Правилно разпределените пропорции говорят за това, че жената не е предразположена към затлъстяване и други заболявания и може да износи здраво бебе. Правилното съотношение между обиколката на талията и тази на бедрата и ханша винаги привлича мъжките погледи. Това е закодирано в съзнанието им още от най-древни времена.

Жени в червено

Цветовете, особено червеният, без съмнение са сред нещата, които привличат мъжкия поглед. Много проучвания на мъжката психология показват, че жените в червено се считат за значително по-привлекателни и сексуално желани и мъжете са склонни да изхарчат много повече в тяхна компания.

Жени с грим

И по-точно точно определен грим, който прави впечатление на мъжете. Сайт за запознанства е направил анализ на 1 200 профила на жени, които били показани на група мъже. Целта била да се установи дали мъжете предпочитат напълно естествени или напротив – гримирани жени.

Флирт

Резултатът показал, че мъжете имат афинитет към жените, които носят сенки за очи, както и тези, които на снимките са с червило. Те имали много по-голям шанс да получат съобщение. Жените с прекалено много цветен или тъмен грим обаче, чиито вид изобщо не се доближавал до естествения, били сред най-малко предпочитаните.

Жени с висок глас

Установено е, че гласовото привличане играе основна роля при запознанството между мъжа и жената. И докато жените са по-склонни да си паднат по мъж с дълбок и гърлен глас, то представителите на силния пол предпочитат жени с по-писклив глас. Той се свързва със завишена женственост и нежност.

Нежност

Докато един мъж трябва да е силен и по малко груб, то тези качества са напълно противопоказни за една дама. Мъжете предпочитат жена, която ги подкрепя, интересува се от тях и техните нужди и се грижи за тях. Колкото по-отзивчива е тя, толкова по-привлекателен се чувства мъжът. Това повишава и сексуалната им възбуда, категорични са специалистите.

Източник: Ezine.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари