Петро Порошенко: Русия има пръст във войната в Близкия изток

1
Стилът на атаката на терористите от „Хамас“ беше на „Вагнер“, каза той
Стилът на атаката на терористите от „Хамас“ беше на „Вагнер“, каза той Видео: bTV

Стилът на атаката на терористите от „Хамас“ беше на „Вагнер“, каза той

Русия иска да привлече внимание към войната в Близкия изток, за да може всички да си затворят очите за ужасяващата война в Украйна. Това каза петият президент на Украйна Петро Порошенко, цитиран от bTV.

Ние смятаме, че тероризмът трябва да се наказва, трябва да се намери мирно решение в Ивицата Газа и Близкия изток, но със сигурност мислим, че Русия има пръст във войната в Близкия изток. Стилът на атаката на терористите от „Хамас“ беше на „Вагнер“. Знам за какво говоря, защото бях върховен главнокомандващ на украинските въоръжени сили. Аз съм сигурен, че руската армия „Вагнер“ е инструктирала за Сирия и Ивицата Газа, тренирайки терористите за атаката в Израел“, каза Петро Порошенко, президент на Украйна (2014-2019 г.)

Днес над Киев имаше руска атака за първи път от 52 дни. Рано тази сутрин в столицата е прозвучал сигнал за въздушна тревога. Жителите на Киев са чули две експлозии, уточняват местни медии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    До втория
    Напротив. Точно обратното. Купувам украински шоколад украинска водка. Поне с малко да помогна. Бойкотират съм Березка магазините Ще мина и без хайвер. Няма да давам пари на агресорите. Нашите управляващи достатъчно дават чрез Лукойл и са против премахването на дерогацията.
  • 1
    5
    Да не забравяме, че
    Във ВСИЧКИ войни са замесени САЩ!
  • -4
    4
    Иван
    Там са намесени всички,и Русия,Иран,Ливан,Сирия,все дрипи мрьсни.Израел ще си отмъстят, и то сериозно..
  • 0
    3
    Ванка с танка
    Да еба и боклука ти,каква кола караш бе папурко.Недей кара и западна кола щото не е руска.Хвърляй и телефона,ТВ ти какъв е.Тъпо тъпо парче си ,да ти го набият отзад е малко.
  • 4
    2
    фена на Путин
    Към тъпия Български потребител: НЕ ЯЖТЕ НИКАКВИ ШОКОЛАДОВИ ИЗДЕЛИЯ "РОШЕН". Всичко това е произведено от този фашист с благословията на тогавашния президент, който облиза тлъста комисионна, Ирландската Пастирка. Четете внимателно етикетите 3 от 5 шоколадови изделия са на този нацист. Не ги купувайте. Освен че са некачествени и правени от боклуци, така финансирате словестни диарии, като горе споделената.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари