Петко остави дъщеря си сираче!

0
Повдигнаха обвинения срещу 36-годишния бивш рейнджър
Повдигнаха обвинения срещу 36-годишния бивш рейнджър

Окръжната прокуратура в Плевен повдигна обвинения срещу 36-годишния Петко Черкезов за убийствата на бившата му приятелка Наталия Гърнева и баща й.

Бившият рейнджър Петко Черкезов бе задържан вчера край Казанлък няколко часа, след като уби 35-годишната Наталия Гърнева и 72-годишния й баща Стефко Гърнев в дома им в плевенското село Горни Дъбник

Петко и Наталия живеели на семейни начала, но през лятото се разделили. Двамата имат дъщеря. От първия си мъж пък Наталия има още три деца, информира Канал 3.

В началото септември тази година младата жена изненадващо се омъжила за затворник, който в момента излежава присъда във врачанския затвор.

Най-вероятно и това е била причината бившият рейнджър да отнеме живота на майката на детето си. Обвиняемият е дал частични обяснения при разпитите. Личен е мотивът, потвърдиха от Окръжната прокуратура в Плевен.

Петко Черкезов е обвинен в умишлено убийство на повече от едно лице. Той ще остане в ареста с прокурорско постановление за 72 часа, а утре ще бъде внесено искане в Окръжния съд в Плевен да му бъде наложена постоянна мярка "задържане под стража". 

Ако бъде признат за виновен, бившият рейнджър може да получи най-тежкото наказание - доживотен затвор. 

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари