Петър Волгин: Планктонът иска само едно - да бъде на печалба

0
Според Петър Волгин ПП и ДБ са проекции на жълтопаветния планктон, а планктонът е NEXO - вземи парите и бягай
Според Петър Волгин ПП и ДБ са проекции на жълтопаветния планктон, а планктонът е NEXO - вземи парите и бягай Снимка: Facebook / Петър Волгин

Според Петър Волгин ПП и ДБ са проекции на жълтопаветния планктон, а планктонът е NEXO - вземи парите и бягай

"Силно се надявам ПП и ДБ наистина да се явят заедно на изборите. През последните месеци и двете формации се правят на това, което не са. "Ние сме по-скоро леви", казват от ПП, "и затова няма как да се обединим с онези десните от ДБ". А пък от ДБ казват, че нямало как да се обединят с "левичарите от ПП", които иначе много харесвали. Разбира се, нито едните са леви, нито другите са десни. И двете формации са проекции от жълтопаветния планктон, който никога не се е интересувал от идеологии. Планктонът иска само едно - да бъде на печалба. Планктонът е NEXO - вземи парите и бягай, а ако те хванат, плати си глобата, във всеки случай тя ще е по-малка от печалбата, и пак бягай. Материалният просперитет е единственото, което ги вълнува. Ако в даден момент умнокрасивитетът прецени, че на мода са левите идеи, той става ляв. Ако в друг момент усети, че десните мерки се харчат повече, става стопроцентово десен. А дали планктонът ще се казва ДБ или ПП, няма никакво значение.

А, и още една характеристика на тези еднотипни проекти - първосигнално евроатлантически са. Не по идеологически причини, разбира се, а защото основната цел на умнокрасивитета е да се хареса на Големите чуждестранни началници. Затова ще изпълни, без да се замисля /не че много обича да мисли, де/, всяка заповед от Брюксел или Вашингтон, колкото и абсурдна да е тя. Това е най-сигурният начин началниците да не пречат на обогатяването.

Така че няма нищо по-естествено от това ПП и ДБ да станат едно. Едно общо безмозъчно и евроатлантическо нищо."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Петър Мисисипски
    Всичко което си описал явертъу е последица от съветската окупация и такива като Волгин. Защо Волгин не ги критикува тия които са виновни за лошите неща в България, които си описал?! Много прост е отговорът и той не е демокрацията , а тия които стоят зад Волгин , бивши комунистически величия в лекарствения, месарски, зърнения, зеленчуковия бизнес в милата ни Родина. Осрахте социализма до 1989-та сега осирате демокрацията , нагли червени простаци и руски подлоги! Трябва да ви изринем в мръсния канал.
  • 2
    8
    Петър Мисисипски
    Тоя червен говнян планктон Волгин, яде руски говна за да съществува! Руски пишки също лапа и гълта семето, не му пречи. Като се оригва , се офунтява около него на руска сперма! Отврат!
  • 3
    7
    Русенец
    Малоумният комунист съвсем се е побъркал. Защо не коментираш хартиената коалиция?
  • -3
    6
    Аз
    До 1, 2, 3, 5 Ааааа, значи си харесвате Кокорчооолу. Лика прилика сте си!
  • 5
    5
    Бандера
    Петър Петров- волгата не е рублажийски гей. Той е обикновен съвеЦки педер@ст! На всички русороби подарявам по едно глухарче - да го духат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари