Петър Илиев: Няма да бъда унищожен, атаката ме прави по-решителен

2
Знам пътя си и продължавам напред
Знам пътя си и продължавам напред

"Петър Илиев няма да бъде унищожен", каза още той

„Цялата медийна атака ме прави още по-решителен и целенасочен в това, което трябва да се свърши за държавата. През последните седмици лайтмотива на всички жълто-кафяви медии е, че Петър Илиев трябва да бъде унищожен. Не, той няма да бъде унищожен. Той произлиза от героичен род. Знам си пътя и го продължавам напред”.  Това заяви номинираният за министър на вътрешните работи Петър Илиев в студиото на NOVA.

„Аз не съм член на „Има такъв народ". Но аз съм със Слави Трифонов и екипа от времето,в което организирахме референдума. Тогава аз организирах юридическата му страна”, каза още той .

„Имам не само поддръжката на Слави Трифонов, но имам неговата пълната подкрепа и мъжката му дума, както на него, така и на всички то ръководството на партията”, добави той.

На въпрос дали е имало разколебаване от негова страна за поста, той отговори: „Разколебаване е дума, която не познавам. Когато направихме референдума, тогавашният режим прати ДАНС, НАП и ме спукаха от проверки. Нищо не намериха, но това беше тормоз на една полицейска държава спрямо един свободен човек. Кален съм в битки, имам много рани и белези. Това, в комбинация с характера ми очевидно създава голям проблем”.

„Самооценявам се с всичките ми постижения и резултати, които съм постигнал. Не съм политик и не съм се венчал за властта. Прави се опит за медийното ми тричане преди да се кача на ринга. Голям страх тресе кочината на задкулисието”, посочи Илиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари