Петър Димитров и Юлиян Попов се ангажираха да има приемственост в МОСВ

0
Служебният министър на околната среда и водите прие поста на символична церемония
Служебният министър на околната среда и водите прие поста на символична церемония Снимка: МОСВ

Служебният министър на околната среда и водите прие поста на символична церемония

Министърът на околната среда и водите Петър Димитров прие поста от Юлиян Попов на символична церемония в Министерство на околната среда и водите (МОСВ), съобщиха от пресцентъра на ведомството.

На традиционна церемония за символично приемане на ключа на министерството Петър Димитров категорично потвърди: „Продължаваме напред. Ние с Юлиян Попов работим от първия ден заедно, направихме много неща за околната среда заедно и те ще продължат“.

Юлиян Попов предаде поста със същото послание за приемственост: „Всичко, което свършихме през този мандат, го правехме заедно, така че според мен няма да има отклонение нито на един градус от линията на министерството и нито една секунда забавяне".

Двамата обсъдиха въпроси от непосредствения дневен ред в работата на екипа на МОСВ, информираха още от министерството.

По-рано днес служебното правителство положи клетва пред Народното събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари