Песента на Дебора и Лидия събра над милион гледания

1
До общият им проект се стига благодарение на певеца Галин
До общият им проект се стига благодарение на певеца Галин Видео: NOVA

До общият им проект се стига благодарение на певеца Галин

Един специален разговор с две специални момичета. Едното е Лидия - младата звезда на поп-фолка, а с нея е Дебора - момичето, зад което застана цяла България след като беше жестоко нападната и обезобразена. Днес те вече са дует, а песента им "Разбити мечти" събра над милион и половина гледания.

До общият им проект се стига след като певецът Галин изненадващо предлага на Дебора да запише песен. Същата покана е била отправена и към Лидия. Песента се казва "Разбити мечти".

"Сбъднах мечтата си, но най-голямата ми цел е да бъда на сцена и да се занимавам с музика", каза Дебора Михайлова, цитирана от NOVA.

"Цялото случване на тази песен е кауза, след целия този кошмар, който си изживял да събереш сили не просто да живееш. Тя имаше силата и волята да продължи да се бори за мечтите си. Това за мен е каузата на тази песен. Изключителен боец, прекрасна дама", сподели Лидия.

Във видеоклипът Дебора показва шевовете си с каузата да няма страх. "Да няма нито една повече. Искам да отправя посланието си към всички жени да не се крият. Ние сме красиви", добави Дебора и разказа, че това, което преживя е все още в мислите ѝ.

"Хората, които излязоха навън в цяла България и семейството ми, те ми помогнаха най-много. Благодарение на тях съм на крака", посочи Михайлова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    И Благодарение
    На Нашенските комунисти и ляво-либерали, платили й да им, защото им даде повод да омаскарят Българщината и да отклони общественото внимание от намушквания от сърбоманите Българин в РСМ, заради което получи солидно и безпрецедентно за България корпоративно финансиране! Сега ще има кариера в "ПП-ДБ", някое НПО и/или като любовница на ляво-либерал, комунист и/или Омовец - примерно един, а защо не и двамата синове на покойния Македонист Георги Коритаров, като другия може да бъде за дружката й Лидия, а може и двете да си ги редуват, и четиримата заедно да ходят да ни плюят по телевизиите в РСМ! Боже, Пази България!
  • 0
    3
    фена на Путин
    По мендилско начало не бях гледал. Ужасяваща простащина и мендилска показност. Естествено в класически, ориенталски чалга ритъм. Джуки на фокус, баджаци се заголват... Но пък проституцията и чалгата от време оно си вървят ръка за ръка. Нищо ново.
  • 5
    2
    до 1
    чакай сега след малко да дойде някой да те антагонизира колко си зъл понеже имаш мнение и го изразяваш и да ти внушава чувство на вина
  • 13
    1
    Отврат!
    Не е виновна само тъпата дрисла, дето се е чукала с някакъв неандерталец и й се случи каквото си е търсила, че продължаваме да гледаме тъпата й муцунка. Виновни са медиите, че направиха от това нищо с мозък на овца и интелект на магистрална проститутка да стане известна. Горкото даже е грозно, но има време, сводниците ще й налеят силикон където трябва. Дано майка й вече е доволна, че пласира чавето.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари