Пенсионерът, убил 2-годишно дете в село Анево, е бил напушен с марихуана

2
В злополучния ден е пътувал е към Чехия, където живее
В злополучния ден е пътувал е към Чехия, където живее Снимка: Ваня Драганова / 24 часа

В злополучния ден е пътувал е към Чехия, където живее

72-годишният Денчо Денчев, който блъсна с колата си 53-годишна жена с дете на ръце в сопотското село Анево и момиченцето издъхна, се изправи пред Пловдивския окръжен съд. Прокуратурата иска арестът му да прерасне в постоянен.

Възрастният мъж е шофирал под въздействието на марихуана. Пътувал е към Чехия, където живее, се разбра в съдебната зала, предава вестник 24 часа.

Инцидентът стана в сряда на централната улица в Анево на изхода за Иганово. Той е обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост и нанасяне на средна телесна повреда на бабата на детето. В злополучния ден жената пресичала пътното платно, държейки 2-годишното си внуче, когато били връхлетени от автомобила на пенсионера.

Законът предвижда лишаване от свобода до 15 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари