Пенчо Милков: Упокой на душите на всички скъпи хора, които не са вече сред нас

2
"150-ата годишнина от гибелта на Левски се случи символично на Голяма Задушница", обърна се Пенчо Милков към русенци
"150-ата годишнина от гибелта на Левски се случи символично на Голяма Задушница", обърна се Пенчо Милков към русенци Снимка: Фейсбук

"150-ата годишнина от гибелта на Левски се случи символично на Голяма Задушница", обърна се Пенчо Милков към русенци

"С почитането на гибелта на Левски на 18 февруари се поправя една календарна неточност." Това заяви кметът на Русе Пенчо Милков във Фейсбук.

"150-ата годишнина от гибелта на Левски се случи символично на Голяма ЗадушницаУпокой на душите на всички скъпи хора, които не са вече сред нас. Безсмъртни сте в обичта и спомените ни", пише още Милков.

"...Мразовитият ден с бесилото се запечатва в съзнанието им за цял живот. Днес се навършват 150 години оттогава. За първи път в Русе ще почетем паметта на Васил Левски на днешната дата, с което се поправя една календарна неточност", категоричен е русенският кмет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    мухльо
    последни отчаяни напъни на най-слабия кмет в историята на Русе. Покажи доблест, хвърли оставка нещастник
  • 8
    3
    Съдба съдба
    Комунистическите убийства в Белене и помощниците им в градове и паланки ще се изплащат и за в бъдеще. В някой случаи, скъпите хора са били и убиейтси
  • 11
    2
    Общинар
    Няма ли да си ходиш вече Осеменителю наш?
  • 10
    1
    Граждани
    Те и сред нас да са вие си правите каквото искате, все едно всички сме мъртви! Поне пред паметта на тези свети хора не се показвайте!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари