Пенчо Милков: Това е силата на русенската спортна школа

3
Плувците на „Ирис“ с медали от Европейското първенство по плуване в ледени води
Плувците на „Ирис“ с медали от Европейското първенство по плуване в ледени води Снимка: Facebook

Плувците на „Ирис“ с медали от Европейското първенство по плуване в ледени води

Кметът на Русе поздрави спортните завоевания на плувците от Русе. В мрежата той написа: "2 златни, 2 сребърни и 4 бронзови медала за русенското плуване! Голяма радост за КПС "Ирис" Русе на европейското първенство по плуване в ледени води в Орадия, Румъния!

Горди сме с вас! Това е силата на русенската спортна школа", отбеляза Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    1
    Валентин Кисьов
    Бе знаете ли колко ме интересува глупакът Пенчо Милков какво бил казал .Най-малоумният кмет за всички времена.Тръгнал да ми възхвалява спорта .Нали вдигна данъците на Русенци с 57 процента и всичко е прекрасно оправи икономиката на града пусна фериботната връзка Русе Гюргево пусна летището в Щръклево пусна директния влак Русе Букурещ допринесе за изграждането на втори мост край Дунав.С всичко с което си започнал си се осрал.Радваме се че промени живота на Русе към добро .Сега и от спорт разбираш .Голямо нищожество си ти.Браво на теб.Давай в същия дух боклук скапан.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари