Пенчо Милков: Съграждани, нека заедно променим вида на стъклените панели на спирките ни

6
Кметът призова във фейсбук русенци да изпратят своите идеи за нов изглед на спирките и обеща да вземе предвид всички предложения
Кметът призова във фейсбук русенци да изпратят своите идеи за нов изглед на спирките и обеща да вземе предвид всички предложения Снимка: Facebook

Кметът призова във фейсбук русенци да изпратят своите идеи за нов изглед на спирките и обеща да вземе предвид всички предложения

"Съграждани, нека заедно променим вида на стъклените панели на спирките ни.

Както знаете, Община Русе развали договорите с двете фирми, на които през 2015 г. са били дадени спирките ни. Сега придобихме над 260 спирки от двамата концесионери.

Идеята ни е повечето от тях да бъдат облепени с големи стикери, изработени от висококачествени материали, издръжливи на външни условия. С поставянето искаме и да предотвратим или поне ограничим продължаващото целенасочено чупене на стъклата от вандали.

Община Русе се допитва за мнението на русенци за най-подходящите графични изображения - на забележителности в града и региона, архитектурни паметници, исторически личности и др., с подходящ текст към тях.

В допитването приемаме и оригинални идеи за концепции, свързани със съдържанието на стикерите.

Изработването им ще бъде възложено на русенски фирми, като на стикерите ще има и графично изображение на маршрутите на превозните средства от обществения транспорт.

Очакваме идеите ви тук: [email protected]

Конкретните предложения под този пост също ще бъдат взети предвид."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    20
    Кольо
    Ей Пенчо копеле крадливо начупихме си колите по тези улици помяр ти акъл имаш ли така ли се прави ремонт бе цървул то ако ни бяха бомбардирали щеше да е по добре за такива като тебе само затвор изрод долен
  • 7
    19
    Пенчо ама Кубадински
    Ей кмете да ти сера в устенцата червена за дето еба майката на целия град
  • 18
    18
    Sali
    Пенчо, Начупих си предницата на колата.Кой ще ми я оправи питам аз, докато ти се снимаш като рицар из империя, аз псувам като каруцар заради кочината, в която превърнахте Русе???
  • 10
    17
    Daaa
    Първо да имаме пътища после мислете за оранжерии
  • 14
    16
    Офф нюз
    Хайде да асфалтирате всички изкопи, направени за новото ВиК , а??? Някакви бели камъни, трамбовани и край ??? Къде е асфалта? В Русе дори GOS а е безсилен да ти покаже пътя. Какви спирки са ти в ума,.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари