Пенчо Милков проверява как се ремонтират улиците в Русе

3
Инспектирани са улиците „Мария Луиза“, „Княжеска“, „Ангел Кънчев“ и „Д-р Петър Берон“
Инспектирани са улиците „Мария Луиза“, „Княжеска“, „Ангел Кънчев“ и „Д-р Петър Берон“ Снимка: Facebook /Пенчо Милков

Инспектирани са улиците „Мария Луиза“, „Княжеска“, „Ангел Кънчев“ и „Д-р Петър Берон“

Заедно със зам.-кмета Здравка Великова и началника на отдел „Инфраструктура и инвеститорски контрол“ Вероника Миланова проверихме как се ремонтират 4 улици, съобщи кметът Пенчо Милков във Фейсбук. Това са „Мария Луиза“, „Княжеска“, „Ангел Кънчев“ и „Д-р Петър Берон“.

По „Ангел Кънчев“ и „Д-р Петър Берон“ ще бъдат коригирани част от настилките по тротоарите, нивата на спирателни кранове и ревизионни шахти. По ул. „Княжеска“ частично ще се коригират нива на бордюрите.

Продължава активната работа за поетапното преобразяване на града ни, заяви кметът на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    21
    ххахаахахх
    Наш Пенчо е всестранно развита личност с разнообразни интереси и компетентности.
  • 2
    20
    😆
    😂😂😂😂
  • 12
    19
    Жалка картинка
    Този тъп PR на въпросното лице с червена политическа окраска за пореден път говори за управленската му немощ. След като си натамани шестима заместници и един куп дирекции и отдели, толкова ли няма административно отговорни и компетентни лица и специалисти да правят непрекъснато проверки на качеството на ремонт на улиците не само сега, а през целия период на разкопаване и съсипването на града, както и безумното асфалтиране на някои места?! И сега се разиграва един смешен театър как човек с юридическо образование прави проверка на качеството на уличното строителство. Това е не само е смешно, но и много жалко и за пореден път разкрива липсата на компетентност за управление и то не само на личното поведение, но и на длъжностното.
  • 10
    18
    Машаллла
    Докторът бил и пътен експерт с познания по пътна инфраструктуа. Сигурно вече е кандидат и за Професор в Селскостопанския институт.
  • 16
    17
    Петко
    Брейй, Пенчо голям специалист на шахти бил. На всяка снимка ги гледа, сочи и обяснява.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари