Пенчо Милков: Продължаваме да връщаме силата на общинските предприятия

1
Кметът на Русе обяви новите придобивки на „Комунални дейности"
Кметът на Русе обяви новите придобивки на „Комунални дейности"

Кметът на Русе обяви новите придобивки на „Комунални дейности"

Кметът на град Русе, Пенчо Милков, сподели в социалната мрежа, че общинските предприятия продължават да се развиват и да се възстановява тяхната сила. Сред последните придобивки на „Комунални дейности“ са 10-тонният валяк, самосвалът и двата нови бордови камиона. Тези нови технически средства допринасят за по-ефективната работа на бригадите, които през летния сезон действат паралелно на множество места в градските квартали.

Кметът изрази удовлетворение от постигнатия напредък и подчерта необходимостта от възвръщане на способностите на общината да се грижи за нуждите и комфорта на гражданите. Това също така помага да се преодолее зависимостта от частните фирми и да се укрепи общинската инфраструктура.

С новите придобивки общината демонстрира своята ангажираност да предоставя качествени услуги на гражданите и да подобри обществената инфраструктура. Това се осъществява чрез постоянни инвестиции и модернизация на общинските предприятия. Възвръщането на силата на общината се основава на стратегията за развитие и устойчивост, водена от кмета, която насърчава възстановяването на общинските ресурси и създава по-добри условия за градската среда и живота на хората.

Пенчо Милков изрази увереност, че продължаването на този курс ще доведе до повече ползи за гражданите и подобряване на обществения живот в града. Стремежът е да се осигурят средства и съоръжения, които да подкрепят дейностите на общинските служби и да гарантират оптимално обслужване на всички граждани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Не ви е срам
    Вашите хрантутници, пардон, наместници, не спряха да оревават фейсбук че няма хора. Нагло отговарят на всеки упрек, че общината не си върши работата с покана за работа в Паркстрой. Като национализирате, както са ви учили дядовците ви, мислите ли за това как ще свършите работата?
  • 1
    8
    Куринелиа
    Напред към Комунизъма и самозадоволяването!
  • 4
    7
    daskal
    И как става това, след като в последните години отчитат прогресивен спад на печалбите си?
  • 9
    6
    Руди
    Стига си дрънкал глупости,а оправи разбитите улици и тротоари.Какво върши косачката за трева за която наринахте 100 хил.лева?
  • 10
    5
    Пънчи
    Кой ще работи на тази техника умнико? И как общината ще издържа всички тези хора,техника и администрация,ако няма пари и работа за тях?Това ли научи от дяда си?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари