Пенчо Милков отличи волейболиста Валентин Мутафов

0

Дванадесетокласникът беше награден като „Спортист на месеца“

Възпитаникът на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ Валентин Мутафов, който е и състезател на русенския волейболен клуб „Дунав“, получи от кмета Пенчо Милков отличието „Спортист на месеца“.

Ти си пример за младите русенци как с труд, постоянство и отдаденост се постигат такива впечатляващи резултати. Отличието е и за твоите треньори, които са повярвали в теб и ден след ден изграждат твоята индивидуалност, за да останеш целеустремен и да продължиш да покоряваш нови върхове“, поздрави го кметът и му пожела още много успехи.

Дванадесетокласникът е част от отбора, който спечели през януари Купата на България Висша лига, а в края на март триумфира и в Националната волейболна Висша лига, съобщават от Община Русе.

Валентин е родом от Попово и тренира волейбол от втори клас. Желанието му е да бъде част от селекцията на отбора, който ще представя града в предстоящите мачове в Супер лигата.

На награждаването присъстваха още заместник-кметът по спорт и младежки дейности Борислав Рачев, директорът на ОП „Спортни имоти“ Лъчезар Иванов и директорът на спортното училище „Майор Атанас Узунов“ Евгени Недев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    любомир ганев
    Капка в морето е което даде за спорта Пенчо Милков. Срамно и недостатъчно за спорта и високо спортно майсторство.
  • 5
    1
    Спортист на годината
    Това PDрастче Пенчо Милков само се върти по медиите като някоя шафрантия с пропагандна цел. Тоя не работи ли или само върти PR по медиите да му ЕПМ?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари