Пазарчето на "Олимп" остана без ток заради прекъснат кабел

1
Багер на "Комунални дейности" е попаднал на захранващия кабел
Багер на "Комунални дейности" е попаднал на захранващия кабел Видео: Русе Медиа

Един от общинските пазари в Русе остана без ток заради авария при изкопни дейности

По време на работа в района на бл.“Гагарин“ в кв.“Здравец“ багер на „Знаково стопанство“ към общинското предприятие „Комунални дейности“ е попаднал на захранващия кабел към пазарчето на Олимп и го е прекъснал, съобщи Русе Медиа

Причината е, че подземната инфраструктура не е била отбелязана в плановете.

Търговци и наематели са недоволни от инцидента, тъй като това се случва за втори път от началото на ремонтните дейности. Докато при първия случай без захранване е останал само един от обектите и токът е бил пуснат след 2-3 часа, то сега е засегнат целият пазар. В някои от обектите се е наложило да се пуснат агрегати, за да може да продължи търговската дейност. Част от търговците имат касови апарати на батерии и се справят за момента, но повечето нямат алтернатива, тъй като са изцяло на ток. Притеснени са най-вече хората от обектите, където има хладилни витрини, тъй като стоката им ще пострада.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    НЕГРАМОТЕН
    НЕ Е ЛИ РЕДНО ПРЕДИ ПРЕДПРИЕМАНЕ НА ИЗКОПНИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ ДА ПРИСЪСТВА ЗА КОНСУЛТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ОБЩИНАТА КОЙТО Е НА ЯСНО СЪС ИНФРАСТРУКТУРАТА ИЛИ ТАМ ДА ПРИСЪСТВА СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК НА РАЙОН КОЙТО Е НА ЩАТ КЪМ ОБЩИНА РУСЕ ЗА КОНСУЛТ И УКАЗАНИЯ?
  • 7
    1
    Бандера
    Идиоти, копаят без да имат представа и скица за подземните комуникации. Добре, че не убиха някой. ОП"Комунални дейности" е дадено на Атака с шеф Чукоев и резултатите са видими.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари