PAVEL & VENCI VENC, ТИТА И КРИСКО забиват на площада в Русе

6

PAVEL & VENCI VENC, ТИТА И КРИСКО забиват тази вечер на площада в Русе

Тази вечер русенци имат невероятната възможност да се забавлявате с летните хитове на PAVEL & VENCI VENC, ТИТА И КРИСКО. Едно незабравимо шоу са подготвили специално за публиката в Русе танцьорите от балет „Импулс“ към Общински младежки дом и балет „Мираж“ към Общински детски център за култура и изкуство. Уникално модно ревю със светлина ще представят младите моделиери от Професионалната гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“.

"Заедно ще съпреживеем неповторимата емоция от озареният от лазерно шоу централен площад в Русе", обещават организаторите.
Водещ на събитието ще бъде инфлуенсърът Боян Тодоров, който е приготвил  много изненади.

Събитието се организира от Фондация „Русе – град на свободния дух“ и ОП „Русе арт“ и е част от  традиционният Уикенд туризъм.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    17
    Твоето име, твоето
    И Еминем да дойде да "забива" все едно е. Господин Пенчо, с 800 лв. чиста заплата, липса на транспортни връзки, замърсена околна среда и несъществуваща визия за развитие на града няма как да се привлекат нито млади, нито стари. На младите не им се бачка в заводи, а само тази индустрия се развива. Ако продължи да се налага само мръсното чуждо производство не можем да очакваме да сме привлекателни за младите. Както и да опаковаме истината все е грозна, жалко.
  • 4
    16
    Относно "забиват"
    До 15- те, журналята, понеже нямат самостойно мислене, използват единствено някакви чути фрази-опорки. Цялото им "творчество" е такова.
  • 8
    15
    88
    Какво забиват? Пирони, може би?
  • 6
    14
    Истината
    Т.н. фондация „Русе – град на свободния дух“ дали си мисли, че това е изкуство? Тази фондация дали е на издръжна на общината, т.е. от нас? Поне да им беше приготвила едни по-прилични дрехи, а не тези дрипи.
  • -5
    13
    Пффф до Спокойния
    И кое точно е останало в историята след повече от 100 години спонсориране на опера-Русе? Стотици милиони, вероятно над милиард за това време, излети за .... всъщност, за да могат през зимата 20 баби да изкарат някой час на топличко с безплатни покани. С издръжката на опера-Русе ще се плати отоплението и топла храна три пъти дневно на всеки пенсионери в Русе! Че и пари ще останат! Разни Тити, Крисковци, Венцита поне си плащат осигуровки, данъци, заплати на екип. Подчертавам, че нямам и хабер от тяхното творчество, но поне са почтенни, а не търтеи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари