Патриотите ВМРО искат още облекчения за платеното паркиране в Русе

2
Асен Даскалов предлага отпадане на таксата в зоните за платено паркиране в Русе през целия съботен ден, а в работните дни от седмицата платеното паркиране да бъде от 8 до 17 часа
Асен Даскалов предлага отпадане на таксата в зоните за платено паркиране в Русе през целия съботен ден, а в работните дни от седмицата платеното паркиране да бъде от 8 до 17 часа Снимка: ТВН, Архив

Днес председателят на групата общински съветници "ПАТРИОТИТЕ-ВМРО" Асен Даскалов внесе официално предложение за няколко съществени изменения в проекта за решение, които да бъдат разгледани при приемане от ОбС - Русе

Те се отнасят до Наредбата за обществения ред при ползване на превозни средства на територията на Община Русе. Предложенията за изменение са аргументирани, не представлява трудност да бъдат приложени и определено ще са улеснение за гражданите и гостите на града ни.

Първото предложение на Асен Даскалов е право на преференциално паркиране на местата за платено паркиране да имат не само автомобилите, определени в пета екологична група, но и тези в четвърта. Другите две са да отпадане таксата в зоните за платено паркиране в Русе през целия съботен ден, а в работните дни от седмицата платеното паркиране да бъде от 8 до 17 часа, а не както е заложено до 18 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    Минувач
    Асене, само туй ли измислихте у вмро-то? Виждате ли какъв кенеф са улиците на града, и като инфраструктура, и като ред? До Варна и Бургас поне отскочете, вижте как се опитват да се справят с проблемите там. Помолете им се да Ви дадат знания, щото Вий сте слабоумни явно в тоя Общински съвет.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари