Пастрок нахапа бебе, приличало на баща си

0
След това се опитал да удави мъничката Симона
След това се опитал да удави мъничката Симона

Майката Димитрина Стоймирова се страхува за живота си

Ден, след като стана известно, че 35-годишен мъж е нанесъл побой на бебе в село Мурсалево, ИНФОМРЕЖА успя да се свърже с майката Димитрина Стоймирова /33г./. Жената разказа потресаващи факти и обстоятелства, свързани с посегателството към нейното момиченце Симона.

Припомняме ви, че в рамките на 24 часа беше задържан в ареста мъжът, с когото Димитрина е живеела на семейни начела. Той обаче не е биологичен баща на момиченцето, което е едва на 1 година и 2 месеца. „Това, което се случи с детето ми, е от ревност, защото тя прилича на баща си. Като я гушкам и целувам той си представял, че прегръщам баща й. Инцидентът стана на 19-и юни. Тогава отидох до банята на първия етаж да изкъпя по-големите деца – аз имам още едно момиченце на 7 годинки, а той 3. Когато се върнах Симона плачеше и беше цялата нахапана. По тялото й имаше белези“, обясни майката Димитрина.

Тя продължава разказа си с последвала повторна агресия от мъжа до нея, като часов по-късно той направил опит да удави детето й.

Влязохме да се изкъпем в банята и Симона беше в коритото. Аз имах сапун на очите и само чух писъци. После видях, че той и притиска личицето във водата, за да я удави и се развиках“, казва още разтроената жена. Едва на следващия ден, тя успява да избяга с децата от жилището в Мурсалево и заминава за София.

Там след преглед в болница е установено, че върху детето е упражнено насилие, а по телцето му са открити множество кръвонасядания от удари и ухапвания.

След 24-часовия си предстои в ареста, 35-годишният мъж беше освободен, а късно снощи и прокуратурата излезе с изявление за случилото се.  

Районна прокуратура – Дупница, води разследване за извършено престъпление по чл. 131, ал.1, вр. чл. 129, ал. 1 от НК – причиняване на средна телесна повреда. При условията на неотложност е бил разпитан свидетел на случилото се. На 19.06.2020 г., в с. Мурсалево, община Кочериново, на едногодишно дете било причинено увреждане, нанесено по особено мъчителен начин. Изясняват се обстоятелства на инцидента. Понастоящем няма привлечен в качеството на обвиняем“, се казва в официалното съобщение от страна на РП – Дупница.

От своя страна 33-годишната Димитрина Стоймирова каза, че се страхува от насилника и в момента е далече от него. „Детето ми вече е по-спокойно и се надявам да сме добре“, каза притеснената майка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари