Пасажерка заплаши с убийство пътниците в самолет

0
Самолетът на авикомпания Върджин Острелия, летящ от Мелбърн до Пърт, трябваше да се приземи аварийно заради заплашително поведение на пътничка
Самолетът на авикомпания Върджин Острелия, летящ от Мелбърн до Пърт, трябваше да се приземи аварийно заради заплашително поведение на пътничка

Самолет, летящ от австралийския град Мелбърн до австралийския град Пърт, трябваше да се приземи аварийно заради заплашително поведение на пътничка, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Самолетът на авикомпания Върджин Острелия кацнал в Аделайда. Причината била пасажерка, която започнала да вика, че иска да излезе от самолета и заплашила да убие останалите пътници, ако искането й не бъде удовлетворено.

След приземяването на самолета в него се качили петима полицаи, които ескортирали жената. Самолетът продължил пътя си за Пърт.

Инцидентът последва осъждането на 12 години затвор на шриланкиец, който казал, че ще взриви бомба в самолета на малайзийските авиолинии от Мелбърн до Куала Лумпур през май. Мъжът беше озаптен от екипажа и пътници.

След като самолетът се върна в Мелбърн, мъжът бе обискиран и у него не бе открито взривно устройство. Той обаче бе първият осъден според новия закон, предвиждащ строги наказания за опит за похищение или заплашване на сигурността на самолет.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари