Първия в света навиващ се OLED телевизор

2
LG представи революционен модел телевизор от следващо поколение
LG представи революционен модел телевизор от следващо поколение

Тенденциите при телевизорите през последните години бе да се увеличава големината на екраните и разделителните им способности.

Доскоро в домовете ни доминираха големите и обемни модели телевизори. Най-новите модели са с ултра тънки екрани и дизайн, който пасва на всяко помещение. 

По време на технологичното изложение CES 2019 в Лас Вегас LG представи революционен модел OLED телевизор от следващо поколение, който освен изкуствен интелект, притежава и функция за навиване. 

Моделът LG SIGNATURE OLED TV R позволява на потребителите да променят по своя преценка личното си пространство, без да се съобразяват с големината на своя телевизор, който неминуемо заема място в стаята. Устройството има три функции на гледане – Full View, Line View и Zero View, които дават възможност на потребителите да гледат телевизия по нов начин, благодарение на развитието на OLED технологиите.

Функцията Full View включва голям екран с най-високо ниво на контраст, дълбочина и реализъм на картината. Функцията за изкуствен интелект дава невероятни предимства на устройството, позволявайки на потребителите да работят с гласови команди чрез системата за изкуствен интелект Alexa на Амазон и новите допълнителни системи за 2019 - AirPlay 2 и HomeKit на Apple. С помощта на AirPlay 2 потребителите свободно могат да гледат видео от iTunes и други платформи за видео, музика и снимки. HomeKit позволява контрол на устройството с помощта на Home приложението или през Siri.

Line View функцията позволява част от телевизора да остане скрита. Тази функция е подходяща, когато няма нужда да се използва пълният екран на телевизора. Потребителите могат да използват екрана за различни приложения, включително да го превърнат в часовник, който да показва часовото и метеорологичното време, да го използват за музикални приложения или за Home Dashboard, както и за виртуална сменяваща се рамка за снимки.

С функцията Zero View всички 65 инча на телевизора се скриват и той се навива в своята основа. Дори и с тази функция обаче потребителите могат да се наслаждават на музика с аудио системата Dolby Atmos.

Миналата година LG представи OLED телевизор с напълно революционни характеристики на екрана, които не отстъпват по нищо на другите модели, що се отнася до технически характеристики. Най-новият OLED телевизор на компанията обаче има революционна функция за навиване. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари