Първи коментари на новите служебни министри

0
Прозрачност и добро управление, това ще направим в тези два месеца, коментира новият министър на икономиката Асен Василев
Прозрачност и добро управление, това ще направим в тези два месеца, коментира новият министър на икономиката Асен Василев Снимка: БГНЕС

Не мога да кажа кои ще са първите кадрови промени, трябва да се срещна с Георги Терзийски първо. Ревизия на властта - към нас подобни изисквания няма, това се правеше от парламентарните комисии“

Това каза пред медиите Бойко Рашков, министър на вътрешните работи в служебния кабинет и вицепремиер, след като служебното правителство положи клетва през държавния глава.

Прозрачност и добро управление, това ще направим в тези два месеца“, коментира пред БНР новият министър на икономиката Асен Василев.

Министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров не пожела да коментира ще удължи ли извънредната епидемична обстановка.

Това правителство има за амбицията да покаже почтеност и прозрачност, а Министерство на правосъдието се очаква да работи справедливо“, отбеляза след церемонията по встъпване в длъжност министърът на правосъдието Янаки Стоилов.

Новите служебни министри не коментираха дали ще правят ревизия на досегашния кабинет.

Отивам на място, където ще свърша много работа. Първо ще се срещна с политическите партии от досегашния парламент, за да чуя техните програми в областта на културата“, декларира проф. Велислав Минеков, министър на културата.

Вижте и това видео: 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари