Първата мобилна автомивка в България отвори в Русе

8
Мобилна автомивка в Русе
Мобилна автомивка в Русе Видео: ПОЛИР ТУНИНГ

УНИКАЛНА НОВА УСЛУГА В РУСЕ от ПОЛИР ТУНИНГ

Измиване или ПРАНЕ на Вашия автомобил с вода пред дома или офиса

За първи път в България и то точно в нашия град се предлага уникална за страната ни услуга - измиване на автомобили с вода и пране на тапицерии на място и във време удобно за Вас (пред Вашия дом или офис). Технологията е изключително иновативна, а идеята за създаване на мобилните автомивки се заражда още преди няколко години, но от това лято стартира за първи път в град Русе.

Кога за първи път възникна идеята да предложите такъв вид услуга?

Идеята за създаване на такава услуга е от много време, но се реализира тази година, поради сложността на създаването на мобилното устройство, както и създаване на ноу-хау на самия процес.Услугата е изцяло насочена към хора, които работят и имат много ангажименти и нямат време да чакат на опашки или да напускат работното си място, за да посетят обикновена автомивка. Така услугата създава удобство за клиентите, като по този начин те могат да поддържат автомибила си винаги чист, докато си почиват или работят.

Законна ли е тази дейност у нас?

Нашата фирма е единствената в Българя с разрешително за тази дейност под тази форма. Това отне много време и беше свързано с много трудности, което наложи многократно променяне на технологията и на самото мобилно устройство, но крайният резултат е налице и вследствие на положените усилия сме доволни от резултатите и качеството, което постигнахме.

Качеството на измиване различава ли се от това, предлагано в обикновена автомивка?

Качеството на услугата е наш основен приоритет и е много добро. Това се дължи на иновативните препарати, които използваме и старателната ръчна обработка на детайлите от служителите на Полир Тунинг. Най-важното е, че след приключване на основния процес, автомобилът се покрива с финиш препарат и се полира ръчно с микрофибърни кърпи, което е гаранция за постигане на добър краен резултат.

Разкажете ни всъщност в какво се състои самия процес на измиване?

Процесът е стандартен и се състои от следните стъпки:

1. Почистване с прахосмукачка.
2. Вътрешно почистване с препарати за пластмаси и табло и подхранване с мляко.
3. Външно измиване (ръчно почистване на джанти и подкалници с четки).
4. Почистване с водоструйка и вода.
5. Подсушаване и полиране с препарат и микрофибърни кърпи, както и поставяне на вакса на гуми.


Прането на тапицериите се осъществява чрез машина (екстрактор) във време и място, удобни за клиента и може да се заяви като допълнителна опция към измиването или като отделна самостоятелна услуга.

Какви са първите впечатления и отзиви на Вашите клиенти?

Първите впечатления са много добри - хората се радват и ежедневно имаме много запитвания и въпроси на минувачи, които просто спират, за да се убедят, че това се случва реално. Денят е изпълнен с емоции и усмивки на хората, като съдейки по техните реакции, те са наистина впечатлени и се радват, че се случва нещо ново в гр. Русе.

Всеки ден един от Вас ще печели безплатно измиване от мобилна автомивка Polir Tuning.

УЧАСТВАЙ В НАШАТА ИГРА ВЪВ FACEBOOK - СПЕЧЕЛИ БЕЗПЛАТНО ИЗМИВАНЕ

Само този месец всеки, който е харесал нашата facebook страница и който се е записал за участие в играта, може да спечели безплатно вътрешно и външно измиване на своя автомобил.

Условия за играта:

1. Посетете нашата facebook страница на Polir Tuning и натиснете бутона "Харесва ми"

2. Изпратете лично съобщение с Вашите две имена и мобилен телефон за връзка (тези данни ще са ни нужни да се свържем с Вас).

Поръчай измиване на тел.: 0888 62 63 63 / www.polir-tuning.com / Facebook страница на Polir Tunining

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари