Първан Симеонов: Свалянето на Никола Минчев беше демонстрация, тя се оказа автогол

0
По думите му не е имало никаква нужда от свалянето на Никола Минчев от председателското място в Народното събрание
По думите му не е имало никаква нужда от свалянето на Никола Минчев от председателското място в Народното събрание Видео: NOVA

Демонстрацията на сила, може би донякъде вдъхновена от ДПС – това е техен присъщ стил, всъщност се оказа автогол

Това каза социологът Първан Симеонов в студиото на „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA

По думите му не е имало никаква нужда от свалянето на Никола Минчев от председателското място в Народното събрание. Според социолога тези действия са подали „удобна топка” на „Продължаваме Промяната”, които са организирали протести в София. „В момента, за някой друг час или ден инициативата отново е в „Продължаваме Промяната”, смята Симеонов.

Според него действията на лидера на „Има такъв народ” по оттеглянето им от управляващата коалиция са по-скоро продиктувани от емоции, отколкото от някакъв конкретен план. „След като Слави Трифонов дръпна килимчето на това управление, Бойко Борисов няколко дни се чуди – буквално му беше спрял токът. Личеше му, че иска това правителство да продължи по пътя си надолу”, коментира социологът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    любопитен
    Така стана, че го превърнаха в герой. Май лично аз нямам нищо против той да бъде следващия премиер на България. Възпитан, ерудиран, все пак завършил най-престижния университет в България, който е много по-добра школа за българските условия отколкото Харвард, Кембридж или други подобни. Владеенето на два чужди езика /немски и английски/ е допълнителен плюс. А и нека не са забравя произхода му - стари и уважавани българи. Правнук на една от безмислените жертви на така наречения "Народен съд", Човек участвал в спасението на българските евреи, но след това осъден и разстрелян. Доста търпение и човечност трябва да притежава това момче, за да може да гледа Корнела всеки ден и да е в коалиция с убийците на прадядо му. Но в политиката често е така, ако не искаш да робуваш само на злобата, омразата и отмъщението.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари