Първан Симеонов: Правителството като нищо може да изкара пълен мандат

0
Според политолог кабинетът към момента няма алтернатива
Според политолог кабинетът към момента няма алтернатива Снимка: БГНЕС

Според политолог кабинетът към момента няма алтернатива

"Правителството като нищо може да изкара пълен мандат". Това заяви социологът от "Галъп интернешънъл" Първан Симеонов пред bTV, цитирана от News.bg.

По думите му правителството към момента няма алтернатива. "Правителството ще направи някои неща, които друг кабинет няма да може да направи - като например приемането на еврото в България."

Симеонов стиска палци кабинетът да продължи да управлява. Той оцени кабинетът Денков / Габриел като черноработническо правителство, но ако решат, че са нещо повече от това, ще сбъркат. Сглобката зависи от външните фактори, посочи още той.

Политологът Слави Василев пък заяви, че управляващите работят не заради това, че са слуги на народа, а защото съзнават, че трябва да предложат нещо на обществото. "Правителството не свърши добра работа по Шенген", разкритикува Василев за разлика от Първан Симеонов, който похвали работата на кабинета.

Той си помислил първоначално за майтап от страна на ГЕРБ-СДС, че предлагат шефката на парламентарната си група Десислава Атанасова за кандидат за конституционен съдия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари