Първан Симеонов: Има шанс за съставяне на правителство с мандат на "Демократична България"

0
Според него е малко вероятно третият мандат да отиде при партията на Слави Трифонов или при БСП.
Според него е малко вероятно третият мандат да отиде при партията на Слави Трифонов или при БСП. Видео: NOVA

„Христо Иванов изглежда много сговорчив, гъвкав", заяви политологът

Има шанс за съставяне на правителство с мандат на "Демократична България". Такова мнение изрази в предаването “Денят на живо” по NOVA политологът Първан Симеонов, директор на „Галъп интернешънъл Болкан".

„Ако не стане с този мандат, напълно възможно е да стане с трети. Христо Иванов изглежда много сговорчив, гъвкав. С един трети мандат и част от скрупулите на ИТН могат да паднат. Виждам, че Иванов отваря врата даже към ГЕРБ и ДПС по някои въпроси. Самият Борисов няма против”, обясни политологът. Според него е малко вероятно третият мандат да отиде при партията на Слави Трифонов или при БСП.

По думите на Симеонов от „Продължаваме Промяната” също на моменти се двоумят какво да правят.

Самият Асен Василев преди 2 седмици каза, че отиваме на избори. Беше скептичен. Говореше откровено и каза: „Ако не стане, не стане”. Тези 121 депутати ще им трябват, ако някой тръгне да ги сваля. Ще бъде трудно с кворума. Мисля, че те генерално имат дилема. Една част от хипотезите са, че трябва да се свършат определени неща, да има стабилност в страната. Те очевидно водят преговори. Има и втора хипотеза – начинът по който ги свалиха им даде много добра топка. Вече не се говори за цените, а за руски шпиони, мафията” , поясни Симеонов.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    HACHO
    Иванов е толкова сговорчив и гъвкав, че направо минава в графа хлъзгав
  • 2
    1
    666
    Нека да се каже истината - тази (не)демократична България е проект на цру на сащ и обслужва интересите на сащ, англия и франция! Водачите на тази "партия" са агенти/шпиони на тези 3 държави, получават $$ от нпо-тата на цру на сащ чрез чадъра им в България - "америка за България"! Правилното име на фондацията трябва да е "америка за америка срещу България"! ифайло мирчефци и ристюфци са предатели на интересите на България, както и банкянският тулуп! Тези подчовеци нямат родина, имат изгода и обслужват сащ, англия и франция! Тези предатели скоро ще обяват война на Русия! Това е истината! Като агенти/шпиони на други държави - прокарват чужди интереси, а след срещите им с посланиците на тези държави - пак изпълняват тяхни нареждания срещу над 4000 лева, както посочи лена! Всички тези лица са българофоби/русофоби!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари