Парти в центъра на Русе стана хит в мрежата

17
Група празнуващи 14 февруари се събраха на масата за шах
Група празнуващи 14 февруари се събраха на масата за шах Снимка: Facebook

Група празнуващи 14 февруари се събраха на масата за шах

Достолепни купонджии, които избрали да се съберат и празнуват на маса за шах, намираща се в градинка в дунавския Русе, възмутиха жена, която избра да направи хубавия им повод обществено достояние. Използвайки Facebook, разбира се, пише Glasnews.bg.

"Поредното парти на масата за шах!", посочва Румяна.

Реакциите не закъсняха, но те бяха коренно различни. Русенци останаха впечатлени от настроението на групата, които не са се притеснили от мрачното време на 14 февруари, а избрали да са заедно и да споделят тройния повод - Деня на влюбените, Свети Трифон Зарезан и успението на Свети Кирил.

Точният повод за седянката остава неизвестен, но компанията успява да стопли сърцата на местните, които сами си пожелават на тази възраст да имат това настроение. Злостните коментари остават мираж, а публикацията събира стотици положителни реакции за часове.

Вижте някои от мненията на местните:

"Празнуват Трифон Зарезан" , предполага русенец.

"Шах ли ви се доигра изведнъж? Толкова готино събиране, по повод, все така да са!".

"Дай Боже на техните години и ние да сме така", пожелава Петър.

"Трифон Зарезан е. Нормално да пийват винце", коментира Лъчезар.

"Да! И ако на злобарите им беше направило впечатление, че на пейката има опакован подарък, щяха да спрат да пишат глупости!", смята Милена.

"Доста шахматисти стоят и чакат, за да поиграят, но поне пък могат да вземат пример, как да направят играта по-забавна", смята Владислав.

"Ами с тия малки пенсии къде да се съберат?! Всеки има право на малко щастие! Да са много здрави и дълголетни!".

"Да са живи и здрави! Минавах край тях и им се зарадвах ,пожелах си да стигна техните години и да съм като тях!", пише Радка.

"За разлика от постоянно пребиваващите деца там, тези ще си почистят след партито!", коментира Надежда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    22
    Симеон
    Ха, та това са Борката Българинов и Вероника . ГРАДЕЖ явно празнуват със симпатизанти
  • -1
    21
    F OFF
    Центъра пълен с мангали, селяци и резаци от махлите и селата...Не ..Не на Трифон Зарезан, а всеки ден срещу Хотел Дунав има пияници и наркомани, още от сутринта. Всеки мълчи и се крие като мишка. Гледате турски сериали все едно до преди 150 години не са ви колили и изнасилвали. Всички се друсани или пияни и си мълчите като вкарват разни талибани от любимите ви Германия, Франция, Италия да изнасилват жените ви. Боли ме оная работа за балъци като вас Свиркаджии!!! НЕ СА САМО ТИЯ ПО ПЕЙКИТЕ - ВСИЧКИ СТЕ ТАКИВА СЕЛЯНДУРИ
  • 22
    20
    Милчо
    Ще си кръкнат по някоя чаша вино старците, ще си спомнят кои моми са щипали и ще се приберат да дремнат.
  • -14
    19
    Прав си, 18
    Селяндурщината ни нагази отвсякъде, не само в центъра на града ни, ако могат, и в домовете ни ще нахлуят. Пейките пред портата от село ги пренесоха пред блока, но гетото тясно за тяхната душа е, що да не се изтропат с домашния киселоч насред града. Това е и манталитетът на това поколение в голямата му част, довличат се от село, нищо ново не научават, нищо старо не забравят.
  • -3
    18
    Културен пияч
    Това е израз на манталитета на хората от малко населено място, попаднали в големия град. Седнали да пийнат на селския мегдан. Нищо ново. Градската градина е свикнала да я препикават.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари