Парламентът ще заседава извънредно във вторник

0
Във вторник депутатите ще обсъдят на второ гласуване промените в бюджета на НЗОК за 2021 г. и промените в бюджета на ДОО за 2021 г.
Във вторник депутатите ще обсъдят на второ гласуване промените в бюджета на НЗОК за 2021 г. и промените в бюджета на ДОО за 2021 г. Снимка: БГНЕС / Архив

Парламентът ще заседава извънредно на 7 септември от 11.00 часа

Депутатите гласуваха извънредно заседание във вторник, като в дневния ред ще бъде ратификация на договор за дарение на комплекти за тест за антиген "Всичко в едно" за диагностика на COVID-19 на България от Европейската комисия и ратифициране на втори договор за дарение на комплекти за тест за антиген "Всичко в едно" за диагностика на COVID-19 на България от ЕК.

В програмата на извънредното заседание е включен и проект за ратифициране на тристранно споразумение за дарение на ваксини срещу COVID-19, произведени от "АстраЗенека", между България, Кралство Бутан и "АстраЗенека", и двустранно споразумение за дарение на ваксини срещу COVID-19, произведени от "АстраЗенека", между България и Кралство Бутан.

Във вторник депутатите ще обсъдят на второ гласуване промените в бюджета на НЗОК за 2021 г. и промените в бюджета на ДОО за 2021 г., информира БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук