Парламентът ще гласува оставките на Лиляна Павлова и Волен Сидеров

1
Депутатите се завръщат на работа утре, след двуседмичната ваканция, която си гласуваха
Депутатите се завръщат на работа утре, след двуседмичната ваканция, която си гласуваха Снимка: БГНЕС

Депутатите се завръщат на работа утре, след двуседмичната ваканция, която си гласуваха, за да участват в кампанията на кандидатите за кметове на местните избори.

Народното събрание ще гласува депозираните оставки от народните представители Лиляна Павлова (ГЕРБ) и Волен Сидеров ("Атака"). Това предвижда проектопрограмата за седмицата на парламента.

В програмата за работа на депутатите е разглеждането на Проект на решение за удължаване срока на действие на Временната анкетна комисия за изясняване на всички факти и обстоятелства около случая с източване на информация от електронната база данни на Националната агенция за приходите.

Очаква се народните представители да гласуват и проект на решение за възлагане на Сметната палата да извърши одит за съответствието на предоставената от Министерството на отбраната към НАТО информация, свързана с разходите за отбрана на България, съгласно класификацията и изискванията на НАТО.

Точка първа за четвъртък е първото гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за безопасно използване на ядрената енергия.

В петък депутатите ще разгледат на първо четене промени в Закона за туризма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари