Паразитите в действие - запяха в хор "Газпром, Газпром, Газпром..."

1
Орда гнусни гъзолизци в България са готови на всичко, за да ги почеше господаря в Кремъл зад ухото
Орда гнусни гъзолизци в България са готови на всичко, за да ги почеше господаря в Кремъл зад ухото

ПАРАЗИТИТЕ в действие.

Не са обикновени паразити, които смучат по капка-две кръв. Тези смучат кръвта, парите и живота на цял народ.

От няколко дни, след като стана ясно, че отиваме на избори цялата путинска пета колона запя в един хор - "Газпром, Газпром, Газпром..."

Радев, БСП, ГЕРБ, ДПС, Възраждане, ИТН, всички изведнъж провидяха газова криза, апокалипсис, фалити. Всички изведнъж заговориха за възобновяване на преговорите и доставките на газ от Газпром. И вчера Митрофанова им припя - "Навеждате (надупвате) се пред Путин, плащате в рубли и може да ви пуснем газа". Ама колко, как и до кога не каза. Не каза и защо е спрян при положение, че България редовно си е плащали сметките и има действащ договор.

В тези действия няма бизнес, икономика, или енергетика. Има мутренска политика, рекет и бухалка. И една орда гнусни гъзолизци в България, които са готови на всичко, за да ги почеше господаря в Кремъл зад ухото. Да ви припомням ли ТУРСКИ ПОТОК и националното предателство на Буда?

Проблемът с Газпром не е цената, валутата, или количеството. Проблемът е, че това не е търговско дружество, а гигантска система за изнудване, рекет и политически натиск. Влезеш ли в лапите му измъкване няма. Десетилетия се опитваме да се измъкнем и накрая успяхме. Сега паразитите искат отново да ни включат в менюто си. Говорим за милиарди.

В момента в цял свят цената на горивата е висока заради войната в Украйна, която Кремъл започна. Видна е ролята на Газпром, като "оръжие за масово поразяване" в ръцете на Путин. И тук не цената е най-важна, а сигурността. Сигурността на доставките, националната сигурност и националното достойнство.

Газпром не за първи път спира едностранно и незаконно газа за България поставяйки страната в трудна ситуация. Чрез тази и други зависимости Путин контролира и влияе върху политиката, процесите и решенията на България. От позицията на мутрата с бухалката. Въпроса е, дали ние искаме да продължаваме да сме на колене и с наведени глави пред мутрата с бухалката? В тази стойка ни държаха Борисов и всички преди него десетилетия наред.

Няма значение дали ще плащаме на Путин газа в рубли, диаманти, или долари. Никой не може да каже кога кремълското джудже няма да реши да измисли нещо друго и пак да спре газа, за да ни изнудва в интерес на имперско-мафиотските си цели. За какво тогава да преговаряме с Газпром, след като НИКОЙ не може да ни гарантира сигурност на доставките? Защо пак да си надяваме хомота за стригане, доене и дране?

Ако имате избор, от кой магазин ще купите хляб за децата си?

От този на мутрата, която не знаете кога ще ви изгони от магазина защото се е събудил ядосан? Същата мутра, която може да ви каже - "Ще ти дам хляб, ама ще си държа безплатно колата в твоя гараж защото така искам". Същата мутра, която може да поиска от теб да запалиш къщата на комшиите си, иначе няма да ти даде хляб.

Или от други магазини, дори и хляба да е по-скъп, но ще си спокоен и никой няма да те тормози и изнудва?

Следете още в понеделник назначеният на Радев в служебния кабинет. БОЕЦ призоваваме за незабавни протести, ако Радев и марионетките му тръгнат към ново заробване с Газпром! И когато излезем ни последвайте. Не искам и няма да позволя нито аз, нито децата ми да стоят на колене пред мутрите без значение как се казват, каква власт имат и колко са силни. И никога не съм го правил.

Битката продължава.

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    георги георг е американски...
    Този психопат, щедро финансират от урода сащ чрез цру и чрез фондация "америка срещу България"! Такива уроди като този боклук - вън от България! Този има пяна на устата си, върл българофоб/русофоб! Абсолютен боклук е този от боец! България трябва да вземе гражданството на този американски агент/шпионин, прокарващ американска пропаганда в България!
  • 4
    1
    Борец
    И тогава изпълзя Ти, Червеят!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари