Папа Франциск: Князът на мира отново е отблъснат

1
Сблъсъкът на оръжия не му позволява да намери място в света, заяви Папата
Сблъсъкът на оръжия не му позволява да намери място в света, заяви Папата Видео: NOVA

Сблъсъкът на оръжия не му позволява да намери място в света, заяви Папата

От Ватикана папа Франциск призова за мир по света. Площад "Свети Петър" събра близо десет хиляди души в навечерието на Бъдни вечер. По време на литургията главата на католическата църква определи празника като ден, в който мирът и любовта взимат превес, предава NOVA.

"Тази вечер сърцата ни са във Витлеем, където Князът на мира отново е отблъснат от безсмислената логика на войната, от сблъсъка на оръжия, който и днес не му позволява да намери място в света. Нека се помолим да дойде истинският мир по света, да бъде сложен край на оглушителния тътен на разрушителните оръжия и сред нас да се извиси нова песен за радостта на човешките сърца, на хармония и справедливост за всички", каза папа Франциск.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Помним как
    Този дърт PD-раст целува краката (вероятно и пишките!) на мюсюлмани! Това не е християнски папа! Пфу! .... https://www.dnes.bg/world/2016/03/25/papata-izmi-i-celuna-krakata-na-migranti-miusiulmani.297234,image2#photo
  • -2
    1
    СОЦиопат
    Той победи света и никоя човешка глупост или папска хула не може да отмени тази победа за тези, които са му дадени.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари