Палят олимпийския огън в Благоевград

0
Двете мадалистки Мадлен Радуканова и Евелина Николова ще го направят на 23 юни
Двете мадалистки Мадлен Радуканова и Евелина Николова ще го направят на 23 юни Снимка: БНР

Двете мадалистки Мадлен Радуканова и Евелина Николова ще го направят на 23 юни

Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Мадлен Радуканова и бронзовата медалистка от ХХII Летни Олимпийски игри в Токио 2020 Евелина Николова ще запалят олимпийския огън в Благоевград на 23 юни, денят, в който отбелязваме Международния олимпийски ден, информира БНР.

Инициативата ще се проведе от 11:00 часа около езерото в парк „Бачиново“, в нея ще се включат над 100 участници – ученици, студенти от специалности „Физическо възпитание и спорт” и „Спорт“, преподаватели в ЮЗУ „Неофит Рилски”, деца от спортните клубове в Благоевград, учители по физическо възпитание и спорт и ученици. Преди старта на факелното бягане ще бъде запален символично олимпийският огън от двете медалистки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари