Пълномощник на кмета: Апелът ми е да се постараем да ни е чисто!

6
Пълномощникът на кмета за район "Център" - Владимир Димитров сподели снимки от кея "преди" и "след"
Пълномощникът на кмета за район "Център" - Владимир Димитров сподели снимки от кея "преди" и "след"

Пълномощникът на кмета за район "Център" - Владимир Димитров сподели снимки от кея "преди" и "след"

Димитров активно следи сигналите, подавани от русенци във Фейсбук групата "Сигнали към Община Русе" и когато има възможност, реагира и отстранява проблемите своевременно. Това е единствената група, администрирана от представители на Общината, която е следена с изричното уточнение, че публикуваното може да служи за отправна точка при разрешаването на проблеми, но няма да получава входящ номер и русенци не следва да очакват официален отговор оттам.

"Днес тази красота на кея няма повече да радва гостите и гражданите на града. С колегата изчистихме мястото и отправихме молба да се поставят кошчета. Апела ми е да се постараем да ни е чисто." Това написа Владимир Димитров по повод направеното от него и колегата му почистване на определена зона от тревните площи на кея. Димитров призова русенци също да се грижат за чистотата на града и сподели, че се надява скоро в района да бъдат поставени кошчета за смет.

Реакциите във фейсбук групата показват одобрението на хората.

Своите сигнали можете да отправяте и лично към Владимир Димитров:

Пълномощник на кмета - район "Център" – Владимир Димитров, с кабинет в Билетния център на Община Русе на бул. „Скобелев“ №45 ет.3. (приемно време всеки вторник, сряда и четвъртък от 10 до 14 часа), тел. 0885004225

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Спас
    Евала. Някой да свърши нещо.
  • 8
    5
    Рандом Анализ
    Първите три коментара....тотал щета. Ако искате и до всеки човек полицай, учител, майстор и т.н. Нека да помислим и за данъците малко. Какви данъци плащаме? В Дания например 50% от дохода е данък. Не ми говорете сега колко взимали там и тука. Въпросът е принципен. Вие ОК ли сте половината от парите Ви да ги управлява БГ политик/общинар? Нов контейнер е над 4000лв, нова пластмасова кофа над 500лв. Сметосъбирането въобще не е елементарно. Дали си разделяте отпадъците? Батерии, стъкло, бои и токсични лепила, лекарства...едрогабаритни отпадъци (или Вие просто не си правите труда да викате гондола при ремонт, дори когато е безплатна. По-лесно е да ги стоварим старите дивани до контейнера, все някой ще мине...нал тъй?!). Първо да не е в час пик сметосъбирането в осем часа като ходим на работа, изместиха го вечер....сега пък вечер много шум....няма угодия честно. Започвам да си мисля, че за Русе трябва да е мега дебелокож кмета, щото ако тръгне да слуша русенци тряяя се хвърли от моста на първия месец от мандата.
  • 12
    4
    До
    трите примата под мен: Не-уважаеми примати. Безразборното хвърляне на пластмасов отпадък по зелените площи няма нищо общо със сметоизвозващите фирми. Спрете безразборно да серете по местата, в които живеете и ще Ви е чисто. Разбирам, че морфологичният ви субстрат е крайно недостатъчен за осмислянето на тази сложна за вас материя, но това е положението, за съжаление.
  • 6
    3
    Гост 3
    Изводи: 1. Който изневерява на съпругата си и е хванат от нея, на калъп с друга - се развежда. 2. Който управник не може да се справи с елементарното сметоизвозване - си взема парцалките и напуска сладострастния и висококрадлив пост.
  • 1
    2
    Гост 2
    Дежурното - Аз плащам данъци...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари