Пакети с марихуана валят от небето

0
Според властите падналият от небето наркотик е с цена на улицата около 10 000 долара
Според властите падналият от небето наркотик е с цена на улицата около 10 000 долара

Мая Донъли се събудила през нощта от шум, като че ли гръмотевица. Но тъй като имало буря, отдала случката на природата и си легнала отново.

Само че когато станала сутринта видяла род навеса до къщата си в Ногалес, близо до между САЩ и Мексико, открила парчета дърво на земята. Освен това имало и обемист пакет, увит в черен найлон.

Вътре във вързопа имало около 13 кг. марихуана. Според властите падналият от небето наркотик е с цена на улицата около 10 000 долара.

Най-вероятно, допуснали от полицията, е било предвидено дрогата да бъде доставена другаде, но наркотрафикантите са объркали координатите на получателя и са хвърлили пакета на погрешно място.

Пакетът е пробил навеса край къщата на семейството и се приземил върху покрива на колибата на кучето, която също е повредена.

Донъли веднага звъннала на съпруга си, който й казал да се обади на 911. Представителите на властта им казали, че най-вероятно свръхлек самолет, използван от наркотрафиканти, прелетял откъм Мексико границата и хвърлил по-рано част от своя товар.

Шефът на полицията в Ногалес Дерек Арнсън казва, че за първи път, откакто започнал службата си преди три години, вижда пакет с наркотици да пада на покрива на къща.

Полицията се опитва да установи, дали товарът марихуана е бил превозван от пилотиран или безпилотен самолет. Мабко е вероятно наркотрафикантите да тръгнат да търсят изгубения пакет с незаконен товар, но за всеки случай полицията е засилила патрулите около дома на Донъли.

Семейството ще трябва да плати около 500 долара за ремонт на продънения от дрогата навес, и да купи нова колиба на немската си овчарка Хълк.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари