Озверял шофьор налетя на полицай след катастрофа

0
Наложило се ченгетата да използват физическа сила и помощни средства, за да го укротят
Наложило се ченгетата да използват физическа сила и помощни средства, за да го укротят

31-годишният мъж е руснак, но с постоянно пребиваване в Бургас.

Озверял след катастрофа шофьор скочи да бие полицаи и скъса униформата на единия. Екшънът, достоен за холивудски филм, се разиграл в най-големия бургаски комплекс "Меден рудник".

В петък вечер час преди полунощ мъжът  катастрофирал с Реното си в района срещу бл. 413, предаде Флагман.

На местопроизшествието е изпратен екип на Четвърто РУП - Бургас, който установява, че на около 200 метра след първия светофар на бул. "Захари Стоянов" в посока към магазин Кауфлад в дясното платно и дясната пътна лента напречно на пътя е спряла катастрофиралата кола.

По автомобила имало значително материални щети. Без никаква причина обаче шофьорът скочил на служителите на МВР. Държал се с тях арогантно и грубо, а след разпореждането да извади калъфчето с ножа, носено на кръста му, налетял на бой. Опитал се да удари с юмрук единия по главата, след което го дръпнал за униформата и откъснал част от десния ръкав в долната му част и левия пагон.

Наложило се ченгетата да използват физическа сила и помощни средства, за да го укротят. Установено е, че агресивният мъж е 31-годишен руснак, постоянно пребиваващ в Бургас. След задържането той продължил да буйства и отправил закани към полицаите. 

Руснакът отказал да бъде изпробван с техническо средство за употреба на алкохол или упойващи и наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари