Ози Озбърн се връща на сцената

0
Не можеш да напуснеш тази игра, заяви музикантът
Не можеш да напуснеш тази игра, заяви музикантът Снимка: Facebook

Не можеш да напуснеш тази игра, заяви музикантът

Лидерът на рок групата „Black Sabbath“ - 74-годишният Ози Озбърн заяви, че ще се завърне на сцената, след като през февруари обяви, че ще прекрати кариерата си, съобщи „Metal Hammer“.

"Не можеш да напуснеш тази игра. Това не е работа, това е страст. Не мога да правя нищо друго. Аз съм едно улично куче, разбирате ли? Правя това вече 55 години. Това е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало", заяви музикантът.

Озбърн нарече концертите смисъл на живота си и заяви, че възнамерява да излезе на сцената, въпреки влошеното си здраве.

В началото на годината рокаджията обяви края на музикалната си кариера. Според изпълнителя причината е проблем с гръбначния стълб. Той отмени всички свои концерти и благодари на феновете за разбирането.

Ози Озбърн започва музикалната си кариера през 1968 г. в групата „Black Sabbath“.

В началото на 80-те години на миналия век започва соловата си кариера с албума "Blizzard of Ozz". За малко повече от четиридесет години изпълнителят е издал 13 албума, последният от които е "Patient Number 9", излязъл миналата година, информира БГНЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари