Отвориха най-голямата бензиностанция в света

2
Тя има 120 колонки за зареждане, а в комплекса работят над 350 души
Тя има 120 колонки за зареждане, а в комплекса работят над 350 души

Тя има 120 колонки за зареждане, а в комплекса работят над 350 души

Най-голямата бензиностанция в света започна работа, като тя разполага със 120 колонки за зареждане, съобщава изданието Drive, цитирано от Automedia.

Целият комплекс заема почти седем хиляди квадратни метра, като за неговата работа са необходими повече от 350 служители дневно. От услугите има обаче ще могат да ползват само шофьори на леки автомобили - забранено е влизането на камиони с цел безопасността на посетителите.

На бензиностанцията-рекордьор могат да се зареждат 120 автомобила едновременно. В допълнение към самите бензиностанции, на територията на комплекса се намират и няколко свързани услуги - заведения за хранене, голям паркинг, зона за отдих и дори търговски център.

Новият комплекс от бензиностанции принадлежи на мрежата Buc-ее. Тя започва работа през 2003 г., а днес портфолиото на компанията включва 58 бензиностанции в цяла Америка. И сега вече е в ход изграждането на нов комплекс в Тексас, който, както се очаква, може да счупи рекорда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари