Отварят два пункта за антигенни тестове преди концерта на Лили Иванова в Русе

0
Домакините умоляват зрителите да не чакат последния момент, за да не се получи струпване на хора
Домакините умоляват зрителите да не чакат последния момент, за да не се получи струпване на хора Снимка: БГНЕС / Архив

Концертът на Лили Иванова на 17 ноември от 20 часа в „ОЗК Арена“ в Русе ще бъде проведен спрямо противоепидемичните мерки, съобщиха организаторите

 Това означава, че посетителите на събитието трябва да се съобразят със заповедта на министъра на здравеопазването за задължителното наличие на “зелен сертификат” за хора над 18 г. за ваксинация, преболедуване или негативен тест за COVID-19. PCR тестът да е направен до 72 ч. преди началния час на събитието или антигенен тест, направен до 48 часа преди началния час на събитието, пише "Бряг".

За всички, които нямат зелен сертификат, ще бъдат организирани два пункта за бързи антигенни тестове. Те ще се правят от служители на лаборатория „Здраве“. Цената за всеки тест е 10 лева. Домакините умоляват зрителите да не чакат последния момент, за да не се получи струпване като на спектакъла на Камен Донев, когато някои хора не успяха да влязат навреме. При всички случаи за обработка на сертификатите ще се получи някакво забавяне, предупреждават домакините. Вратите на залата се отварят в 19.00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари