Отцепиха централен площад във Варшава заради бомбена заплаха

0
Човек се е качил върху паметник на площада и е заплашил, че ще се самовзриви
ц
Човек се е качил върху паметник на площада и е заплашил, че ще се самовзриви

Човек се е качил върху паметник на площада и е заплашил, че ще се самовзриви

Полицията отцепи пл. "Пилсудски" в центъра на Варшава заради бомбена заплаха, съобщи журналист на Ройтерс от мястото на събитието.

Това става само ден преди важните избори в централноевропейската страна. Според полски медии човек се е качил върху паметник на площада и е заплашил, че ще се самовзриви.

На снимки, публикувани в социалната мрежа "Екс" (преди известна като "Туитър), се вижда мъж, който стои на върха на паметника на жертвите на самолетната катастрофа край Смоленск. При нея през 2010 г. загинаха 96 души, включително президента Лех Качински и съпругата му Мария.

"Не можете да преминете, има бомба", каза полицай на репортер на Ройтерс край площада.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари