Отстраниха полицай от СДВР, причинил катастрофа и отказал полеви тест

1
33-годишна жена е пострадала при катастрофата
33-годишна жена е пострадала при катастрофата Снимка: БГНЕС

33-годишна жена е пострадала при катастрофата

Със заповед на директора на СДВР в отдел "Специализирани полицейски сили" е разпоредена комплексна проверка, предаде "Фокус". От пресцентъра на МВР съобщиха, че на 13 март около обяд в полицията е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие между два леки автомобила на Околовръстен път, в района на Чепинци.

33-годишна жена, управлявала една от колите, е транспортирана в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, прегледана e и e насочена за домашно лечение.

Направените ѝ на място тестове за алкохол и наркотици отчели отрицателни стойности. Водачът на другото превозно средство е 34-годишен и отказал тестване на място. По-късно той е дал кръвна проба за изследване.

В хода на изясняване на обстоятелствата около произшествието е установено, че той е служител на отдел "Специализирани полицейски сили" - СДВР. Незабавно е отстранен от работа. Директорът на СДВР гл. комисар Любомир Николов е разпоредил комплексна проверка в отдела.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари